♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Being Human İkinci Sezon Onayı Aldı



Syfy kanalında yayınlanan aynı adlı İngiliz yapımının Amerikan çevrimi olan "Being Human" dizisi ikinci sezon onayını kaptı. İngilitere'de halen üçüncü sezonu yayınlanmakta olan dizinin, "Being Human US" olarak anılan Amerikan versiyonu bu hafta içinde yayınlanan dokuzuncu bölümü sonrasında, ikinci sezon onayını aldı.  

Bir vampir, bir kurtadam ve bir hayalet'in aynı evi paylaşarak sıradan insan gibi sıradan bir yaşam sürme mücadelesini konu alan dizi 17 Ocak 2011'de yayınlanan pilot bölümüyle heyecan yaratmış, sonrasında da o heyecanı korumayı başarmıştı. Üç ana karakterinin de yirmili yaşlarda olması sebebiyle her kesimden, özellikle de genç kesimden bolca hayran edinen dizinin reytingleri de bu sayede hayli iyiydi.

Syfy'ın program yapım sorumlusu Mark Stern, dizinin başarısını kanıtladığının altını çizerek tüm yazar takımı başta olmak üzere emeği geçen herkesin ilgi çekici ve mükemmel bir şov yarattığını belirterek şu açıklamayla ikinci sezonun duyurusunu yaptı: ''Sezonun bitmesine dört bölüm kala Being Human'ın yeni sezon onayını aldığını duyurmaktan gururluyuz. Diziyi izleyen ve destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz, siz olmadan yapamazdık!''

Facebook hayran sayfasından yapılan açıklama da ayrıca "Aidan, Josh ve Sally'nin insan olma, insanca yaşama mücadelesini ikinci sezonda da izleyebilmek için daha fazla bekleyemedik '' sözlerine de yer verildi.

Sam Witwer, Meaghan Rath, Sam Huntington ve Mark Pellegrino'nun başrollerini paylaştığı dizinin ikinci sezon onayı aslında hiçkimseye süpriz olmadı. Pilot bölümüyle kanala 2005'ten bu yana en çok bölüm reytingiyle başlayan Being Human, henüz 9. bölümü sonrasında haftalık 1.8 milyon izleyici ile son altı yılın en iyi ortalamasını tutturmuştu.


Share this:

2 yorum :

  1. Yazıyı okudum ve meraklandım ancak son zamanlarda artan vampir muhabbetli diziler can sıkmaya başladı ama üstadımız beğenmişse bize izlemek düşer!!!

    http://bukalemundusleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. 2 ci bölümde yayınlanan şarkıları bulmak istiyorum Bilen varmıdır acaba Yazarsanız sevinirim .

    YanıtlaSil

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template