♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Av Mevsimi Sinemalife’ın kapağında


Türkiye’nin İlk Online Sinema Dergisi Sinemalife, Aralık ayında her zaman olduğu gibi birbirinden seçkin dosyalarıyla nitelikli okumalar sunmaya devam ediyor. Dergi, Yavuz Turgul’un kamerasından çıkan “Av Mevsimi”ni kapağına taşıdı. Cem Yılmaz ve Şener Şeni buluşturan “Av Mevsimi” sayfalarına taşıyan Sinemalife, Yeşilçam’ın karakter oyuncularından Bulut Aras ile darbe ve sinema olgusu üzerine yapılmış keyifli bir söyleşi de yer alıyor.

Bu önemli söyleşi haberinin yanında, dünden bugüne sinemamızda gerilim ve korku türü yapımlar masaya yatırılıyor dergide. Türk sineması tarihi boyunca bugüne kadar çekilen gerilim- korku türü yapımlara ayrı bir parantez açılırken, Yeşilçam da korku türünün gözde örneklerinden olan “Şeytan” Sinemalife’ın bu sayısında yerini alıyor.

Sinemalife’ın zoom sayfalarının bu ayki konukları ise, yabancı rollerin aranılan kadını Ayşen Gruda, Türk klasikleri fabrikası Yavuz Turgul ve Latin cazibesi Antonio Banderas. Öte yandan sinemaseverler ‘Ne Varsa Eskilerde’ ve animasyon severler içinde ‘Düş Perdesi’ başlıklı köşeleri de bu ayda takip edebilecek. Masal Perdesi, To Be Continued, Kült Diye, Kayıp Bakışlar, Modern Klasikler köşeleri ile de sinemaya farklı bir pencereden bakacaksınız. Vizyondakiler, beyazperdeden haberler, pek yakında girecek filmlerin de yer aldığı Aralık sayısında yeni çıkan DVD'ler ile gösterimdeki filmlerin eleştiri yorumlarını da bulmanız mümkün. DVD ödüllü yarışma sayfasında okuyucuyu sürprizlerin beklediği www.sinemalife.com her zaman olduğu gibi bir tık uzağınızda. 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template