♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Orson Welles Yılbaşı Hikayesi Anlatacak

2004 yılında “Sky Captain and the World of Tomorrow” adlı filmde Laurence Oliver’in arşiv görüntülerinin kullanılmasının yarattığı heyacan, Superman Returns’de de Marlon Brando’nun görüntülerinin kullanılması ve filme renk katması sonrası yapımcılar için yeni bir maden hale geldi… Görünen o ki, artık öbür dünyadan görüntüler ve sesler duyacağız…

Orson Welles, Christmas Tails adındaki yeni bir oyunu yeniden hayata döndürerek, öteki taraftan sesini kullanarak film yapmayı düşünen diğer yapımcıları ele geçirmiş gibi görünüyor.

1985 yılında ölen ve geçenlerde Me and Orson Welles (Ben ve Orson Welles) filminde Christian McKay tarafından canlandırılan efsanevi aktör söylentiye göre ölümünden önce arkadaşı Robert X Leed tarafından yazılan Christmas Tails isimli kitabı seslendirdi. Bu kaydın kasetleri daha yeni bulundu, bu nedenle Drac Stüdyoları bunları oyunun büyük ekran versiyonunu esas olarak kullanıyorlar.

Christmas Tails, Noel babanın köpekleriyle devam ediyor. Noel babanın bütün geyikleri hastalandığında kuzeydeki köpekleri bir araya toplayarak bir yılı kurtaracak.

Oyun, canine-centric tekniğine benzer bir teknikte çekilen, kısa sürede vizyona girecek olan Monster Mutt filminin yönetmeni Todd Tucker tarafından yazılan senaryoyu kullanarak, aynı zamanda live-action and CGI tekniklerini de kullanarak çekilecek ve Welles’in sesi 3 boyutlu bir filmde salonlarda yankılanacak…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template