♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Eğlenceli ve romantik bir okuma deneyimi isteyenler için “Seninle İçtiğim Sigara”, serisinin ilki ile Athica Yayınları etiketiyle tüm kitabevlerinde


Jinushi tarafından yazılan ve resimlenen Japon manga serisinin ilki “Seninle İçtiğim Sigara 1” Athica Yayınları tarafından okurun beğenisine sunuldu. 

Tüm hayatı işinden ibaret olan Sasaki’nin tek dostane iletişimi bir süpermarket çalışanı ile olandır.

Mesai bitiminde güler yüzlü Yamada’ yı yerinde bulamayan Sasaki’ nin keyifli ve dokunaklı hikayesi marketin arka tarafından aldığı bir sigara daveti ile başlar. Bu yeni arkadaş kasiyer Yamada’ya hem çok benzemektedir hem de oldukça farklıdır. 

Eğlenceli ve romantik bir okuma deneyimi isteyenler için  “Seninle İçtiğim Sigara”, serisinin ilki ile Athica Yayınları etiketiyle tüm kitabevlerinde….

Arka Kapak Yazısı:
Her gün şirketinde ter döken, yorgun ve yaşlı bir adam olan Sasaki’nin kafasını dağıtmak için tek yolu, sigara ve düzenli gittiği marketteki kasiyer Yamada-San’ın gülümsemesidir.

Bir gece işten sonra yine kafasını dağıtmak için markete giden Sasaki, bu kez Yamada-San’ın orada olmadığını fark eder. Sigara içmek için uygun bir yer de yoktur. Alışılmışın dışında kıyafetleriyle Tayama isimli bir kadın “Burada içebilirsin” diye seslenir.

Seninle İçtiğim Sigara 1 / Jinushi
Orijinal Adı: Super No Ura De Yani Suu Futari Vol.1
Japoncadan Çeviren: Serhat Temel
Türü: Manga
Yayınevi: Athica Yayınları
Sayfa Sayısı: 240
Fiyatı: 150 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template