♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Yapay zeka tarafından tasarlanan ilk manga "Cyberpunk Momotaro" Athica Yayınları etiketiyle raflarda


2023’ü şahane kitaplarla geçirerek gözdemiz haline gelen Athica Yayınları’ndan ilgi çekici bir haber daha geldi. Tamamen yapay zeka tarafından tasarlanan ilk manga olarak büyük yankı uyandıran “Cyberpunk Momotaro” raflarda yerini alıyor. Son dönemin en öngörülemez olaylarından biri olan yapay zeka kullanımı daha nerelerde kendine yer bulacak derken ilk manga ile buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Merak ve heyecanla beklediğimizi belirterek pası bültene atıyorum.

Hem hikayesi hem de çizimleriyle yapay zeka tarafından tasarlanan ilk manga olması dolayısıyla tüm dünyada yankı uyandıran Momotaro, Türk okuruyla buluşuyor.

Türünün ilk örneği olan Cyberpunk Momotaro, klasik Japon halk masalı Momotaro’nun  siberpunk versiyonu.

Orijinal hikayede tanrılar tarafından Japonya'yı tehdit eden iblislerle savaşması için gönderilen Momotaro’nun bu versiyonunda ise ana karakterin distopik bir evrende birçok zorlu düşmanla yüzleşmesi,  gerçek kimliğini keşfetmesi ve yolunu bulması serüvenine eşlik edeceğiz.

Cyberpunk Momotaro,  Athica Yayınları etiketiyle tüm kitabevlerinde…

Arka Kapak Yazısı:
Kim O Olduğunu Biliyor Musun?
Peki Neden Burada Olduğunu?

Dede Ve Nine Yeni Okayama’nın Varoş Mahallelerinden Birinde Yaşıyordu. Dede, Günlerini “Hack”Leme Yaparak Geçiriyordu; Nine De Striptiz Kulübü İşletiyordu. Bir Gün, Kulübe Gizemli Bir Çocuk Geldi. Hafızasını Kaybetmişti Ve Vücudunda, Teknoloji Devi Nakata’nın Gizli Ürünü “Kby” Verisini Taşıdığından Habersizdi. Şehir Efsanelerine Bile Konu Olan Bu Veri Henüz Kilitliydi. Nine’nin “Momotaro” Adını Verdiği Bu Pembe Saçlı Çocuk, Arkadaşlarını Da Yanına Alarak Amansız Bir Düşmanın Karşısına Geçti.

Cyberpunk Momotaro / Rootport
Orijinal Adı: Cyberpunk Momotaro - The Butterfly Dream
Japoncadan Çeviren: Peren Ercan
Yayınevi: Athica Yayınları
Türü: Manga
Sayfa Sayısı: 144
Fiyatı: 200 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template