♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

T. M. Logan'ın adrenalin yüklü dolu gerilim romanı “Anne” Türkçede!


The Kitap yayınları kasım kitaplarını duyurdu. 21 Kasım itibariyle raflarda yerini alacak dört kitaptan bir tanesi özellikle dikkat çekici. O kitaba geçmeden diğer kitapları da sıralayalım. Mikael Krogerus ve Roman Tschäppeler’in mükemmel uyumla çalışan bir ekip oluşturmanın inceliklerine dair etkili bir rehberi “Ekip Çalışması Kitabı”, Eviatar Zerubavel’in genellikle göz ardı edilen biçimsel ortaklıkları ortaya çıkarmak için kültürler arası, tarihler arası, alanlar arası ve düzeyler arası analojilerden yararlanarak farklı bağlamları ele aldığı çalışması “Kavram Odaklı Sosyoloji'” ve kasiyerlerden CEO'lara kadar hemen herkes için ilhamla dolu “Tom Peters'ın Kısa Mükemmellik Rehberi” ayın diğer yeni kitapları. Ayın bence hit kitabıysa her kitabıyla çok satar listelerine yerleşen, yirmiden fazla dile çevrilen ve bizde pek tanınmayan T. M. Logan'ın en iyi kitabı olduğu söylenen “Anne”. İlk kez dilimize çevrilen romanı türün meraklılarına duyurmak gerek. Merakla kurcalamayı bekliyor ve pası bültene atıyoruz.

Cinayetle suçlandı, hüküm giydi ama artık özgür...

Kendi cenaze törenine katılan Heather, gölgelerin arasında gizlenerek yas tutan oğullarını keder içinde izliyor. Onların yanına gidip teselli edemiyor, sırrını anlatamıyor. Onlara tekrar kavuşup kavuşamayacağıysa belli değil. Oğulları onu affedebilecek mi, bilmiyor.

Heather, on yıl önce evlatlarını uykuya yatırır ve kocası Liam’ın dönüşünü bekler ama bu gecenin ailesiyle geçireceği son gece olduğunun farkında bile değildir. Çünkü sabah uyandığında kocasını öldürmekle suçlanacaktır.

Her şeyini kaybeden Heather masumiyetini kanıtlamak, adını temize çıkarmak ve oğullarını geri kazanmak için çaresizce her yolu deneyecek, her şeyi yapacak...

Kitapları dünyada 2 milyona yakın satan ve 20 dile çevrilen T. M. Logan'ın Anne romanı, şimdi Türkçede!

T. M. Logan, Londra Üniversitesi’nde tarih okumuş, daha sonra Cardiff Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlamıştır. Hep yazmak istediğini düşünen Logan iş hayatına gazetecilikle başlamıştır, Nottingham Evening Post’ta beş yıl muhabirlik ve ardından eğitim muhabirliği yaptıktan sonra Daily Mail’de çalışmıştır. Akşamları ve hafta sonları romanlarını yazmaya yönelmiştir. Birkaç yıl sonra da 2017 yılı Ocak ayında ilk gerilim romanı Lies yayımlanmıştır. İlk romanı Lies, Amazon’un 2017 yılındaki en çok okunan e-kitaplarından biri olmasının yanı sıra Apple iBooks’ta yılın en çok satan ikinci kurgu kitabı ve Kobo’da 1 numaraya yükselmiştir. İkinci kitabı 29 Seconds ile birlikte kitapları şu anda Fransa, İtalya, İspanya, Portekiz, Almanya, Danimarka, Hollanda, İsveç, Güney Kore, Polonya, Macaristan, Sırbistan, Yunanistan, Romanya ve dünyanın 22 ülkesinde yayımlanıyor. Karısı ve iki çocuğuyla Nottinghamshire’da yaşıyor ve bahçesinin dibindeki kulübesinde yazmayı sürdürüyor.

Anne / T. M. Logan
Orijinal Adı: The Mother
Çevirmen: Çiğdem Köfüncü
The Kitap Yayınları, Kasım 2023
Türü: Kurgu, roman, polisiye
Sayfa Sayısı: 432 sayfa
Etiket Fiyatı: 189 TL
Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2023

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template