♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Destek Yayınları Biyografi Serisi’nin yeni kitabı polisiye edebiyatının kraliçesi Agatha Christie’yi anlatıyor!


Destek Yayınları Biyografi Serisi polisiye edebiyatının kraliçesi Agatha Christie ile sürüyor. Ayşe Ayhan Demir’in yazdığı “Agatha Christie - Hayatın Ortasında Ölümün İçindeyiz” Destek Yayınları’ndan çıktı.

“Bana iyi bir şişe zehir verin, size kusursuz cinayeti yazayım.”

Pek çok okur için çocuk ve gençlik kitaplarından yetişkin kitaplarına geçişte köprü olan özel bir yazardır Agatha Christie. Yarattığı Hercule Poirot ve Bayan Marple karakterleriyle, çözmesi pek keyifli bulmacaları, zengin karakter galerisi ve gösterişten uzak, sürükleyici diliyle polisiye tutkunları içinse yeri ayrıdır. Kusursuz bir kurgu ve sade bir anlatımla kurduğu hikâyelerinin akıcılığı içine ustalıkla yerleştirdiği ipuçlarına rağmen son ana kadar sürprizi bozmayıp katilin kim olduğunu konusunda okurunu şaşırtmayı bilmesiyle türün okurlarının ilgisini hiç kaybetmez.

Peki, sinemaya uyarlanan kitapları dışında yazdığı oyunlar da büyük ilgi gören ve yarattığı karakterler hepimizin aklında derin iz bırakan Agatha Christie’nin başkahraman olduğu bir biyografik polisiye okumaya ne dersiniz?

Arka Kapak Yazısı:
Tek bir tesadüf sadece tesadüftür, iki tanesi ipucu, üç tanesi ise kanıttır.

Dünyada İncil’den ve Shakespeare’in eserlerinden sonra kitapları en çok satan yazar unvanını elinde bulunduran polisiye yazarı Agatha Christie, sadece yazdıklarıyla değil, yazmadıklarıyla ve gizemleriyle hâlâ pek çok araştırmacının ilgi odağında yer alıyor.

Bu kitapta ünlü yazarın bilinenlerinden ziyade, gizemlerinin içinde seyahat ediyor olacaksınız. Üstelik büyülü bir sokakta bulunan Akçaağaç Köşkü’nde, yılbaşı gecesi gerçekleşen bir cinayetin izlerini de süreceksiniz. Agatha Christie’nin başrolde olduğu yerli bir biyografik polisiye okumuş muydunuz daha önce?

O halde bu hem ilk hem de unutulmaz bir deneyim olacak sizin için...

Agatha Christie - Hayatın Ortasında Ölümün İçindeyiz / Ayşe Ayhan Demir
Yayınevi: Destek Yayınları
Türü: Biyografi
Sayfa Sayısı: 176
Liste Fiyatı: 40 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template