♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Küresel Piyasaların İç Yüzü: $eytanla Pazarlık

Finans uzmanı Andreas Loizou’nun borsanın içyüzünü ve paranın nasıl kazanıldığını anlatan kitabı $eytanla Pazarlık Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları etiketiyle okurlarla buluşuyor.

Andreas Loizou’nun bir mega-zengin müşterisinin milyonlarca dolarlık dolandırıcılık soruşturması altındayken esrarengiz biçimde ortadan kaybolmasıyla Loizou’nun yaşadıklarını anlatan kitap, okuyucuları finansın yeraltı dünyasına indirerek, oyuncuları ve ne oyunların oynandığını gösteriyor.

$eytanla Pazarlık, göz yaşartıcı pazarlıklara, pervasızca alınan risklere ilk elden şahit olan Andreas Loizou’nun hikâyesini, karanlık görkemli, elit finans dünyasındaki bireysel hesaplaşmasını anlatıyor. 
Loizou kitapta piyasaların gerçekte nasıl çalıştığı, uluslararası finansçılar ve parayla oyun oynayanların somut olarak ne yaptıkları ve paranızla satın alınan risklerin söylenildiği gibi ahlak dışı olup olmadığı gibi sorulara ışık tutuyor.

Meral Çiyan Şenerdi’nin özenli çevirisiyle Türkçemize kazandırılan $eytanla Pazarlık raflardaki yerini aldı.

Andreas Loizou Hakkında
Finans eğitiminde uzman Andreas Loizou’nin küresel finans piyasalarında yirmi yıldan fazla deneyimi bulunuyor. Dünya çapında belli başlı bankalarda ve devlet kademelerinde personel yetiştiren Loizou’nun müşteri listesinde Credit Suisse First Boston, IBM, Lloyds, Reuters, Deutsche Bank, Financial Services Authority ve Barclays Capital gibi kuruluşlar yer alıyor. Financial Times’ın altı yıl kesintisiz yayınlanan, “Introduction to the City” programının en çok izlenen konuşmacısı olan Loizou, Leeds ve Cambridge’de İngilizce eğitimi almış ve zamanını Londra ve Madrid arasında geçirmektedir. 

Şeytanla Pazarlık / Andreas Loizou 
İş Bankası Kültür Yayınları / İş Dünyası
Ekim 2015
312 Sayfa
26,00 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template