♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Kırmızı Kedi’den Çocuklara Eylül Yenileri

Kırmızı Kedi Eylül’de de çocuklara eğlenceli maceralarla bilgi sunmaya devam ediyor. Nazlı Deniz Güler’in “D’nin Mektupları”, Cihan Demirci’nin yeni serisi “Çocuklar için Fıkralar”ın ilk kitabı “Gülmesini Bilen Çocuk” ile Nuray ve Alper Uygur’un “Meraklı Minikler İçin Evren Rehberi” serisinin ikinci kitabı “Karanlıktan Korkma” 1 Eylül’den itibaren raflarda yerini alıyor.


D’nin MEKTUPLARI / Nazlı Deniz Güler
Nazlı Deniz Güler’in kendi sözlüğünü yazan serisi Mart ayında “B’nin Kelimeleri” ile başlamıştı. Seri ikinci kitap “D’nin Mektupları” ile sürüyor.

Zeze çok mutsuz. 
O kadar mutsuz ki, canı yataktan çıkmak, en sevdiği reçelden yemek ve hatta hangi tokayı takacağını düşünmek bile istemiyor. 
Neden mi? 
Çünkü en yakın arkadaşı olan anneannesi bir yolculuğa çıktı. İşte Zeze bu yüzden kendini çok ama çok yalnız hissediyor. 
Sonra birden “D” adında birinden gizemli mektuplar almaya başlıyor ve her gün aynı şeyi düşünüp duruyor: “Peki ama kim bu D?”
Dizisi : Kırmızı Kedi / Çocuk
Yazan : Nazlı Deniz Güler
Resimleyen : Oğuz Emir
Sayfa : 68
Fiyatı : 8 TL


GÜLMESİNİ BİLEN ÇOCUK  (Çocuklar İçin Fıkralar Dizisi -1) / Cihan Demirci
Cihan Demirci “Hınzır Can” serisi ve “Zirzop Masallar”dan sonra yeni serisi “Çocuklar için Fıkralar”ın ilk kitabı “Gülmesini Bilen Çocuk”la raflarda…

Fıkra, en eski mizah türüdür. Kısa ve öz bir anlatımı vardır. Sözünü çok uzatmadan kısacık bir hikâye gibi çıkar karşınıza, sizi bazen gülümsetir, bazen düşündürür, bazen de neşelendirir. 

Genç okurlarımızın çok iyi tanıdığı Cihan Demirci, bu kez birbirinden eğlenceli, özgün fıkralardan oluşan “Çocuklar İçin Fıkralar” dizisinin ilk kitabı Gülmesini Bilen Çocuk’la karşınızda. 

Bu kitaptaki fıkraların hepsi “Cihan Demirci Mizah Tesisleri”nin ürünüdür. Sevgili çocuklar; Cihan Demirci, sizleri bu kitapla neşeli, mizah dolu bir yolculuğa davet ediyor. Bu fıkraları yediden yetmişe, küçük ve büyük bütün çocuklar keyifle okuyabilir!
Dizisi : Kırmızı Kedi  / Çocuk
Yazan : Cihan Demirci
Resimleyen : Cihan Demirci
Sayfa : 64
Fiyatı : 7 TL


Meraklı Minikler İçin Evren Rehberi – 2 / KARANLIKTAN KORKMA
Nuray ve Alper Uygur’un Haziran ayında yayımlanan “Dönüyor” ile başlayan “Meraklı Minikler İçin Evren Rehberi” serisi ikinci kitap “Karanlıktan Korkma” ile sürüyor.

Bu kitabı, çocuklar karanlıktaki ışığı görsün, ürkecek bir şey olmadığını anlasın diye hazırladık. Geceleyin hayata devam eden doğayı, gökyüzünün sunduğu güzellikleri, parıldayan yıldızları ve ötesini keşfedip bilgilensin. Yıldızların ışığıyla güvenle uykuya dalsın...

Karanlıktan sakın korkmayın! 

Çünkü karanlıkta yıldızlar, Ay, gezegenler ve gece açan çiçekler var ve hepsinin açıklaması minik okurların anlayabileceği şekilde bu küçük kitapta yer alıyor!
Dizisi : Kırmızı Kedi / Çocuk
Yazan : Nuray ve Alper Uygur
Sayfa : 56
Fiyatı : 14 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template