♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Altın Bilek Yayınları’ndan Haziran Yenileri

Yayımladığı her kitapla okurların dikkatini çeken genç yayınevi Altın Bilek Yayınları, bu ay raflara yerini alacak kitaplarını duyurdu. Michele Gorman’ın eğlenceli aşk romanı “Aşkın Peşinden”, Craig Smith’in gerilimi “Her Yer Karanlık” ve Holly Shumas’ın evlilik ve aşk sorgulaması “Aşk ve Diğer Doğal Afetler” bu ay okurla buluşuyor...


Aşkın Peşinden / Michele Gorman
“Hong Kong’da Sam ile birlikte yaşamayı hayal ettiğim hayat tam olarak şuydu: İşten sonra buluşup el ele tutuşacak, günümüz, dünümüz ve geleceğimiz hakkında konuşacaktık. Birlikte yeni yerler keşfedecek, zaman zaman öylesine daldığımız barlarda şişelerce şarabı birlikte içecek, kim, nerede hiç umursamayacak, hatta fark bile etmeyecektik, çünkü birbirimizle meşgul olacaktık.”    

Hannah, Hong Kong’a Sam’in peşinden işte tam da bu hayallerle gelmişti. Peki ya Sam, düşündüğü kadar kendisine âşık mıydı?    

Michele Gorman, sonsuz kahkahalar vadettiği duygusal bir aşk romanıyla daha, romantik komedinin kapılarını sizin için aralıyor!  

“Aşkın Peşinde’yi okumak, komik, samimi ve her zaman eğlendiğim bir arkadaşımla dertleşmek gibi.”  Chrissie Manby  

“Michele’nin kalemi ilgi çekici, esprili ve karşı cinse karşı da oldukça anlayışlı.” Sophie Kinsella  

“Gorman, eğlenceli ve beni kahkahalara boğan bir yazar.” Carole Matthews  “Her sayfası yadsınamaz derecede eğlenceli.”  Nick Spalding
  
“Sex in the City hayranları Hannah’ın kendini bulma eğilimindeki son derece eğlenceli macerasına bayılacaklar.”  Novel Escapes

Orijinal Adı: Misfortune Cookie
Çevirmen Adı: Ruhiye Erulaş
Dizi Adı: Dünya Edebiyatı Kitaplığı 
Türü: Romantik-Komedi 
Basım Tarihi: Haziran 2015
Sayfa Sayısı: 279
Etiket Fiyatı: 17,50 TL


Her Yer Karanlık / Craig Smith
On yıl önce, Shiloh Springs kasabası beş gencin ölümüyle sarsılmıştı. Cinayetlerin faili olarak gösterilen Will Booker’ın davası tutuklama sırasındaki hak ihlalleri sebebiyle düşürülmüş ve zanlı serbest bırakılmıştı.    

Özel Dedektif Rick Trueblood, yıllar sonra eyalet sözcüsünün ofisinde çalıştığı zaman bile, hunharca öldürülen kızı için hâlâ yas tutmaktaydı. Bütün yeteneklerine rağmen olayı aydınlatamamış olması ona acıların en büyüğünü yaşatıyordu. Nitekim davayla ilgilenen hâkim, Booker davasını yeniden açarak ona altmış günlük bir süre tanıdı. Fakat Rick’in önünde zorlu bir yol uzanıyordu. Olayın üzerinden çok zaman geçmiş ve izler silinmeye yüz tutmuştu.   

Öte yandan, Will Booker ise yepyeni bir plan yapıyordu. Rick, adamın şeytani planlarından haberdar olduğunda, önünde sadece birkaç saat kalmıştı. İçgüdülerine uyarak katili avlamak ve yaşamındaki ümitsizliğe son vermek için son birkaç saat...   Gerilim romanlarının ustası Craig Smith’ten soluksuz okuyacağınız bir kitap sizi bekliyor.

"Uyanmak İstemeyeceğiniz Bir Kâbus!"  -Booklist-

"Sıra Dışı Bir İntikam Öyküsü."  -Independent-

"Smith Bir Psikopatın Zihnini Modern Adalet Kavramıyla Efsanevi Bir Biçimde Sınıyor." -Morning Star

Orijinal Adı: Every Dark Place
Dizi adı: Macera-Polisiye-Gerilim Kitaplığı 
Türü: Polisiye-Gerilim 
Basım Tarihi: Haziran 2015
Sayfa Sayısı: 455
Etiket Fiyatı: 25 TL


Aşk ve Diğer Doğal Afetler / Holly Shumas
Kocanızın başka bir kadına âşık olmasını mı yoksa fiziksel birlikteliğini mi, hangisini daha kolay affedebilirsiniz?

Kocası Jonathan’ın son bir yıldır bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendiğinde Eve, sekiz aylık hamiledir... Hamileliğin duygu fırtınası içerisindeyken üstüne bir de kendisini ihanete uğramış hisseder, kocası ise onu aldatmadığını söylemektedir. 

Evlilikleri nasıl devam edecektir? O güne kadar yaşadıkları tüm mutlu anlar koca bir yalan mıdır? Eve, evliliğini ve aşkını sorgularken, kendisini yepyeni keşiflerin kıyısında bulur. Hayat onun için artık eskisi gibi olmayacaktır. 

“Duygusal ilişkinin zararsız olduğuna inanan kişi bir tür şokta demektir. Holly Shumas bu yalanlar sarmalını dramatik ve yürek burkan bir etkiyle anlatıyor.” 
-Victoria Zackheim, The Other Woman editörü.

Orijinal Adı: Love and Other Natural Disasters
Çevirmen Adı: Esra Çıldır Kırtay
Dizi Adı: Dünya Edebiyatı Kitaplığı 
Türü: Aksiyon-Romantik 
Basım Tarihi: Mayıs 2015
Sayfa Sayısı: 325
Etiket Fiyatı: 20 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template