♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Sarı-Lacivert Öfkeli Adam : Aziz Yıldırım

Şampiyonluk uğruna yaptığı şike ile hem yüz yaşını devirmiş camiayı hem de Türk futbolunu kirleten, herkese istediği gibi davranan işine gelmeyeni azarlamaktan hiç çekinmeyen öfkesi de hiç dinmeyen bir adam bence Aziz Yıldırım... Pek gerçekten şike yapıldı mı? Yoksa söylendiği gibi bu tamamen siyasi bir operasyon mu yapıldı? Halen cevaplanması gereken çok soru var... Gözaltına alınmasıyla ülkede yepyeni bir süreç başlamış ve sloganlarla desteklenen direniş bugünlere dek sürmüştü. Sürecin iç yüzünü anlatan “Sarı-Lacivert Öfkeli Adam: Aziz Yıldırım”, Kırmızı Kedi Yayınevi etiketiyle raflarda.

3 Temmuz 2011... Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın gözaltına alınması, Ergenekon ve Balyoz depremlerini yaşamakta olan Türkiye’de yeni bir süreç başlattı. Bu kez hedef milyonlarca taraftara sahip Fenerbahçe’ydi. 

Gazeteci-yazar Aytunç Erkin, bu kitapta sarı-lacivertli dünyada büyük bir dayanışmaya yol açan operasyon ve dava sürecinin iç yüzünü sergiliyor. Usta gazeteci Uğur Dündar’ın önsözüyle sunduğumuz “Sarı-Lacivert Öfkeli Adam: Aziz Yıldırım”, futbolun, asla yalnızca futbol olmadığının da bir kanıtı. 

● Fenerbahçe’nin “En uzun 90 dakikası” nasıl başladı, nasıl bitti? 
● “Şike davası”nın Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk ve Devrimci Karargâh’la ne ilgisi var? 
● Başbakan Erdoğan, Fenerbahçe Kongresi’nde neden devreye girdi?
● AKP ve Cemaat, Fenerbahçe’den ne istediler, ne alamadılar? 
● Fenerbahçe düşmanlığı yapan gazeteciler kimler?
● Aziz Yıldırım’ın tutuklanacağını bilen “Hayalet” yazar kim?
● Aziz Yıldırım’ı neden İBDA-C’den dinlediler?

“Korkmayın beyler, korkmayın. Ne görüyorsanız yazın... Bu devran değişir. Burada her şeye yanıt vereceğim. Birlikte mahkeme yapacağız. Benim de size sorularım olacak. Bu dava siyasi amaçlı bir davadır.”  AZİZ YILDIRIM

Dizisi : Araştırma / İnceleme
Yazan : Aytunç Erkin
Sayfa : 176
Boyut : 14 X 23 cm
Fiyatı : 15 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template