♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

İstanbul Elektronik Müziğe Quattro Müzik Festivaliyle Doyacak

Dünya ünlü DJ’ler Tujamo, Nari & Milani ve Duo Diamonds'un sahne alacağı 17 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek Quattro Müzik Festivali’nde 11 saat boyunca elektronik müziğe doymanın yolu Biletino.com’dan geçiyor.

Müzikseverleri Maslak Arena Festival Çadırı’nda 17 Ekim Cuma akşamı 11 saat boyunca elektronik müziğe doyuracak Quattro Müzik Festivali’nde, ‘Who’, ‘Hey Mister’, ‘Boneless’, ’Nova' gibi prodüksiyonlarıyla tüm dünyada müthiş bir üne ulaşmış Alman devi Tujamo,  ‘Atom’ adlı çalışmasıyla kısa sürede ünlenen İtalyanlar Nari & Milani,  sahne şovlarıyla ve yaptıkları müzikle dikkatleri üzerine çeken Ukraynalı genç kadın DJ ikilisi Duo Diamonds performanslarını sergileyecek.

Pilaka Gezi & Organizasyon tarafından 17 Ekim Cuma günü düzenlenen Quattro Müzik Festivali’nde Tujamo, Nari Milano ve Duo Diamond’nun yanısıra en yetenekli yerli isimler sahne alacak. Müzikseverlere mükemmel performanslarıyla unutulmaz saatler yaşatacak DJ’leri dinlemek isteyenler için biletler Biletino.com üzerinden satışa sunuldu.

#QuattroMusicFestival
Yer: Maslak Arena Festival Çadırı
Tarih: 17.10.2014, Cuma
Kapı Açılışı: 18:00

Avantajlı Dönem Biletleri 
Normal: 50 TL
Sahne Önü: 80 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template