♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Metallica 2014 Yazının En İhtişamlı Turnesini İstanbul’a Taşıyor

Metallica, önümüzdeki yaza damga vuracak sahne performansını istek parçalardan oluşacak özel bir konser ile İstanbul'daki hayranlarıyla buluşturacak. Sayısız ödüllü rock metal grubu ilk kez gerçekleştireceği "Metallica By Request" projesiyle, müzikseverleri çığır açan interaktif Metallica konseri deneyimi ile tanıştıracak.  Bu özel Metallica konseri, Pozitif Live organizasyonuyla 13 Temmuz Pazar günü İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşecek. Biletler 18 Mart Salı günü itibariyle tüm Biletix satış noktaları ve biletix.com üzerinden satışa sunulacak. 

Metallica Müzikseverleri İstanbul Konserinde Çalacakları Parçaları Seçmeye Davet Ediyor!
Avrupa'da bir çok farklı şehirde gerçekleşecek olan Metallica konserlerine biletini internet üzerinden alan müzikseverler, izleyecekleri konserde çalınacak şarkıları oylama hakkına sahip olacak ve Metallica'nın 30 yılı aşkın süredir kaydettiği 140'dan fazla parça ile rüyalarını süsleyen şarkı listesini oluşturabilecek. Birçok şehirde oylama sonucu açılış parçası olarak en çok istek alan “One” ve “Master of Puppets” ile yapan Metallica'nın geleneksel olarak 18 şarkıdan oluşan sahne şovunun, 17 şarkısı verilen bu oylar sayesinde belirlenecek. 18. şarkıyı ise oylama heyecanının dışında kalmayan Metallica ekibi, kaydettikleri yeni parçalar arasından seçecek. Metallica hayranları www.metallicabyrequest.com  sitesinden diğer müzikseverlerin hangi şarkılara oy verdiğini ve oylama sonuçlarına ulaşabilecek.  

"Stüdyoda dört duvar arasında sıkışıp kalmaktan kurtulup önümüzdeki yaz boyunca Avrupalı dostlarımızın bize vereceği enerjiyi görmek için çok heyecanlıyız. Dahası, çılgın hayranlarımızın seçtiği parçaları çalmak çok eğlenceli olacak gibi duruyor, bu durum genelde şarkı listelerini yapan benim omuzlarımdaki büyük bir yükü hafifletecek" - Lars Ulrich

Daha fazla bilgi için www.pozitiflive.com ve  www.metallicabyrequest.com  adresini ziyarat ederek konser ve oylama sistemiyle ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Metallica konseri Radyo Eksen, CNBC-e, GQ ve  D&R’ın katkılarıyla gerçekleşmektedir. 


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template