♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Candan Tezel’den İlk Solo: Hikayeler

Uzun yıllar grup müziği yaparak başarılı işlere imza atmış olan ve 110’dan tanıdığımız Candan Tezel, müzik hayatına solo bir  albüm ile devam ediyor!

Prodüktörlüğünü tamamen kendisinin üstlendiği ve grup sound’u dışına çıkan çalışmaların da yer aldığı “Hikayeler” albümünü EMI Müzik etiketi ile piyasaya süren Candan Tezel, albümün çıkışından önce ‘Bir Şarkı’yı yayımlayarak dikkatleri üzerine çekmişti. Sanatçı, albümün ikinci video klibini ise ‘Rüzgarla’ adlı şarkısına çekti.

Sona Eren Her Olay, Arkasında İz Bırakır...
Yönetmenliğini Göksel Balaban’ın, prodüksiyonunu Profabrika’nın üstlendiği ‘Rüzgarla’ klibi, Galata’da özel tasarım bir çatı katında 30 kişilik bir ekip ile 14 saatte çekildi. Konu olarak ‘Bir Şarkı’nın devam hikayesi niteliğinde olan ‘Rüzgarla’ klibinde, geriye kalan izleri hayatından silmeye çalışan ve artık veda etmesi gerektiğini bilen bir adamın hikayesi işleniyor.

Birçok farklı hikayenin çarpıcı bir dil ile anlatıldığı albümde, tüm söz ve müzikler Candan Tezel’e ait. Hafızalara kazınan ‘Özledim Seni’ şarkısı ise yepyeni düzenlemesi ile “Hikayeler” albümünde yerini alıyor… Dokuz şarkılık albüm EMI etiketiyle raflarda...

“Rüzgarla” her yere yayılacak “Hikayeler” bunlar... Ve herkes kendine ait olanı seçecek...



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template