♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

maNga ve İskender Paydaş Yetenekleri Keşfe Çıkıyor

İskender Paydaş ve maNga, Forum Alışveriş Merkezleri’nin ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesi kapsamında yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak yeni yetenekleri keşfedecek.

İskender Paydaş tarafından seçilecek olan her kentin birincisi maNga ile sahneye çıkarak, sesini geniş kitlelere duyurma fırsatı yakalayacak.

Forum Alışveriş Merkezleri, yaz boyunca ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesiyle şarkı söylemeyi sevenleri, sesini duyurmak isteyen yetenekleri ve tüm müzikseverleri, ünlü müzisyen ve aranjör İskender Paydaş ve Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından maNga ile buluşturuyor.

Şarkını seç, stüdyoya gir, İskender Paydaş seni seçsin, Manga ile sahneye çık!
7 Haziran’da Trabzon’da başlayan ve Eylül ayında İstanbul’da sona erecek olan İşte Şimdi Sahne Senin projesinde şarkı söylemeyi seven ve sesini duyurmak isteyen yetenekler, Forum Alışveriş Merkezleri’nde kurulan stüdyolarda, 9 gün boyunca profesyonel bir tonmayster eşliğinde önceden belirlenmiş şarkıları seslendiriyor ve performansları kayıt ediliyor. 

Ardından İskender Paydaş’ın başkanlığındaki bir jüri tarafından bu kayıtlar tek tek değerlendiriliyor ve Forum Alışveriş Merkezleri’nin bulunduğu her şehrin birincisi seçiliyor. Yarışmanın birincisi, final günü sahneye maNga ile çıkarak grubun çok sevilen bir şarkısını birlikte seslendirme ve yeteneğini tüm Türkiye’ye gösterme fırsatı yakalıyor.

Paydaş: “Yeni yeteneklere fırsat veren projenin bir parçası olmaktan dolayı mutluyum”
‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesinin birincilerini belirleyecek jürinin başkanı, ünlü müzisyen ve aranjör İskender Paydaş da “Gençlere ya da her yaştan yeteneklere fırsat vermenin, onlara seslerini duyurma imkânı sağlamanın çok önemli olduğunu düşünüyorum ve bu nedenle İşte Şimdi Sahne Senin projesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

maNga: “Gençler, işte şimdi sahne sizin!”
maNga Grubu’nun solisti Ferman Akgül ise kendilerinin de grup olarak katıldıkları bir yetenek yarışmasından sonra albüm yapmak için cesaretlendiklerini hatırlattı ve “İşte Şimdi Sahne Senin projesiyle yeni yeteneklere şans verilecek olmasının heyecanı içindeyiz. Türkiye’nin her köşesindeki gençlere, İşte Şimdi Sahne Senin diye sesleniyor ve yepyeni yeteneklerle tanışacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. Akgül ayrıca, sesine güvenen herkesi ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ yarışmasına davet etti.

İşte Şimdi Sahne Senin’in finali eylülde İstanbul’da…

Forum Trabzon’dan başlayan ve şu anda Forum Bornova’da devam eden ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesi, sırasıyla Forum Kapadokya, Forum Çamlık, Forum Aydın, Forum Kayseri, Forum Mersin’i dolaşacak. Projenin final ayağı ise eylül ayında Forum İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Gençlerin sevgilisi maNga ayrıca, her şehirde konser öncesi 10 hayranıyla bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

İşte Şimdi Sahne Senin’in Türkiye turu
Forum Trabzon 
Seçmeler: 7-15 Haziran
maNga Konseri: 16 Haziran

Forum Bornova 
Seçmeler: 21-29 Haziran
maNga Konseri: 30 Haziran

Forum Kapadokya
Seçmeler: 5-13 Temmuz
maNga ile Buluşma: 14 Temmuz 

Forum Çamlık
Seçmeler: 20-27 Temmuz
maNga ile Buluşma: 28 Temmuz

Forum Aydın
Seçmeler: 2-10 Ağustos
maNga Konseri: 11 Ağustos

Forum Kayseri
Seçmeler: 16-24 Ağustos
maNga Konseri: 25 Ağustos

Forum Mersin
Seçmeler: 30 Ağustos-7 Eylül
maNga Konseri: 8 Eylül

Forum İstanbul
Seçmeler: 13-21 Eylül
maNga Konseri: 22 Eylül


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template