♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

"Benim İçin Üzülme"nin Müzikleri, Ada Müzik Etiketiyle Raflarda

2012 yılında yapımcılığını Boyut Film’in üstlendiği, Murat Tokat’ın yapımcı olarak yer aldığı, Serkan Birinci ve Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yaptığı, müziklerinde ise Nail Yurtsever ve Cem Tuncer imzası bulunan, Tv de yayınlandığı günden itibaren büyük ses getiren, 2013 Nisan’ında  ise 4. Antalya Televizyon Ödülleri‘nde Yılın En İyi  Dizi Müziği Ödülü’ nü alan  ‘’Benim İçin Üzülme’’ dizi müzikleri, Ada Müzik etiketiyle yayımlandı.. 

24 eserin yer aldığı albümün müziklerini Cem Tuncer, Nail Yurtsever, Ercüment Orkut, Metin Kalaç ve Ercan Tanrıverdi hazırladı. Kayıtlar Ercan Tanrıverdi, Metin Kalaç ve Murat Yapıştıran tarafından Stüdyo ENC’ de yapıldı. Mix ve Mastering ise Metin Kalaç tarafından yapıldı..

Bu albüme; Ayşenur Kolivar (Dida Voy Nana, E Asiye, Ahmedum), Selçuk Balcı (Anlatamam Derdumi, Dağların Karı Yetmez, Mezartaşı), Korhan Özyıldız (Nana),  Kazım Koyuncu (Gelevera Deresi), Eylem Aktaş (Mezartaşı), Hanife Yılmaz Songül (Lazca Ağıt),  Ayşe Çakmak- Şahsiye Kaya (Atma Türkü), Selahattin Güçtekin, Fahrettin Güçtekin (Dengbej: Şiyar & Welate Xerib), Erdal Bayrakoğlu,  Mahsun Kırmızıgül,  Murat Yapıştıran, Ercan Tanrıverdi, Şevin,  Mervan Tan, Evren Arkman (Nana),  Ceylan Demir (Nana) ve Bahçeye Hanımeli Korosu (E Asiye) sesleriyle şarkılara hayat verdiler..

Ediz Hafızoğlu, Yaşar Kadir Baş (Nana), Çağatay Kadı (Nana), Efecan Tuncer - Evren Arkman (Nana), Seda Subaşı, Banu Aşan, Dolunay Ertan, Verda Öncü, Deniz Yüce, Erman İmayhan, Şafak Erişkin, Özer Arkun, Ertan Tekin, Osman Aktaş, Metin Yılmaz, Engin Arslan, Öner Gerçek, Ömer Arslan, Selim Bölükbaşı, Selçuk Balcı Onur Şentürk - Ceyhun Demir (Nana), Nejat Özgür ve Onur Şentürk gibi çok değerli müzisyenler enstrümanlarıyla eşlik ettiler….  Grafik tasarım ise Hayalgücü Tanıtım  tarafından yapıldı...

Albümde yer alan şarkılar; 
1- Benim İçin Üzülme 
2- Nana  (Solist: Marsis)
3- Dram Tema
4- E Asiye (Solist: Ayşenur Kolivar)
5- Buke Aşk
6- Anlatamam Derdumi (Solist: Selçuk Balcı)
7- Atlılar
8- Ahmedum (Nokta Ana Destanı) (Solist: Ayşenur Kolivar)
9- Hopa Dram
10- Gelevera Deresi (Solist: Kazım Koyuncu)
11- Bahar Sinan Tema
12- Dengbej: Şiyar& Welate Xerib (Solist: Selahattin Güçtekin & Fahrettin Güçtekin)
13- Harun Hüzün
14- Dida Voy Nana  (Solist: Ayşenur Kolivar)
15- Buke Hüzün
16- Mezartaşı (Selçuk Balcı & Eylem Aktaş)
17- Mutlu Tema
18- Dağların Karı Yetmez (Solist: Selçuk Balcı)
19- Sevda
20- Buke Delale (Solist: Eylem Aktaş & Murat Yapıştıran)
21- Geçmişin İzinde
22- Hopa Ateşböceği
23- Lazca Ağıt & Atma Türkü
24- Eve Dönüş


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template