♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

İlk Fragman: Thor The Dark World

Marvel yapımı “Thor: The Dark World”ün ilk afişi ve fragmanı sonunda yayınlandı. 2011 yılın sevilen filmlerinden birinin devamı olarak, Avengers sonrası kahramanımız yeniden evreni kurtarma mücadelesine soyunuyor...

Dizi yönetmeni olarak çıtayı iyice yükselten ve yeterince piştiğini kanıtlayan Alan Taylor’un yönettiği filmin oyuncu kadrosu da hayli önemli isimlerden oluşuyor... Chris Hemsworth ve Natalie Portman’a Tom Hiddleston, Christopher Eccleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo ve Anthony Hopkins eşlik ediyor. 

Thor, “The Dark World” ile, Dünya’yı ve Dokuz Diyar’ı evrenden once var olmuş karanlık düşmandan kurtarma maceralarıyla devam ediyor. Thor ve The Avengers’tan sonra Thor evreni kurtarmak için mücadele ediyor… Ama Malekith tarafından yönetilen eski bir ırk evreni karanlığa çekmeye çalışıyor. Odin ve Asgard’ın bile karşı koyamadığı bir düşmanla karşı karşıya kalan Thor en tehlikeli ve en kişisel yolculuğuna çıkıyor. Bu yolculukta Jane Foster’la yeniden birleşecek ve tüm insanoğlunu kurtarmak için her şeyini feda emek zorunda kalacak.

Thor: Karanlık Dünya, 3D olarak 1 Kasım’da ülkemiz sinemalarında gösterimde olacak...



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template