♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Suits Üçüncü Sezon Onayını Aldı

Geride bıraktığımız yaz sezonu dizilerine dair beklenen kararlardan biri daha geldi. USA Network, “Suits”in üçüncü sezon onayı aldığını açıkladı.

Kanaldan yapılan yazılı açıklamada “Sofistike anlatımı ve diyaloglarıyla, ödüllük performanslarıyla kanalımızın temel taşlarından biri olan Suits’in gelecek sezonunu merak ve heyecanla bekliyoruz” denildi.

Manhattan’ın en iyi avukatlarından birinin, hukuk fakültesinden atılan zeki ve fotoğrafik hafızalı Harvey ile birlikte çalışmaya başlamasının macerasını anlatan “Suits”, Harvey’nin sırları ve yetenekleriyle iki sezondur kanala yüksek reytingler getiriyor. Özellikle yaz finaliyle yaklaşık 7 milyon izleyiciyi ekran başına toplayarak kendi rekorunu da kırmış bir dizi olarak dikkat çekiyor. Yaz döneminin eğlencelik dizilerle dolu kısırlığı düşünülürse, en çok ön plana çıkan dizi konumunda olduğuna herkes hemfikir…

14 Haziran’da açtığı ikinci sezonuna, 23 Ağustos’ta yayınlanan onuncu bölümüyle ara veren Suits, ocak ayından itibaren geri dönecek ve 6 bölümle sezon finalini yapacak. Gelecek yaz yayınlanması planlanan üçüncü sezonda aynı şekilde 16 bölümden oluşacak.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template