♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Sullivan & Son’a 2. Sezon Onayı

Yeni “Cheers” olarak lanse edilen bar komedisi “Sullivan & Son” ikinci sezon onayını resmen aldı.

Dizi dünyasının ağır toplarından biri olmaya hazırlanan kablolu kanal TBS’in “very funny” sloganıyla yola çıkmasından sonra beklentilerini bulduğu diziye ikinci sezon onayı vermesi bekleniyor.

Cougar Town”u transfer eden “Men at Work”e de ikinci sezon onayı veren kanal böylelikle izleyiciden yoğun ilgi gören üç diziyle yola devam diyecek. Perşembe akşamları ekrana gelen “Sullivan & Son” 19 Temmuz’da ekranlara gelmeye başlamıştı. New York’ta avukatlık yapan bir adamın, babasının barını devralarak sevdiği işi yapma macerası hem bamen hem de avukatlık yapmasıyla barın adeta belediye binasına dönmesine yol açınca yaşananları anlatan dizi, 10 bölümlük macerasını 13 Eylül’de sezon finaliyle tamamlayacak.

Beklenenlerin üzerinde bir seyirci ortalaması yakalayan dizi hakkında kanaldan yapılan açıklamada, güçlü bir başlangıçla yola çıkıldığı ve hızla kendi kitlesini yaratmasından duyulan memnuniyete vurgu yapılarak ekibe teşekkür edildi. Her zamanki gibi yeni maceralar için sabırsızlanıldığı eklendi. 

Dizinin ikinci sezonu yine 10 bölümden oluşacak ve gelecek yıl içerisinde yayınlanacak. 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template