♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Citizen Khan’a Tartışmalar Arasında 2. Sezon Onayı

BBC’nin müslümanları kızdıran dizisi “Citizen Khan” tartışmalar arasında ikinci sezon onayı aldı.

Kanaldan gelen resmi açıklamayla Asya tabanlı ilk aile sitcomu olan “Citizen Khan”ın ikinci sezonu bir fazla bölüm siparişiyle, 7 bölümden oluşacak. Müslüman kesimin yoğun itirazları arasında sürekli olumsuz eleştiriler ve tepkiler alan dizi, Müslüman cemaatinin lideri olan Khan ve ailesinin öyküsünü anlatıyor. Mr. Khan, eşi ve iki kızıyla yaşadıklarını anlatan dizi, nişanlı olan büyük kızın evlilik hazırlıklarını anlatan bölümle başlamıştı.

27 Ağustos’ta ekranlara gelmeye başlayan “Citizen Khan”, yaklaşık 4 milyon izleyiciyi ekran karşısına geçirmişti. Şimdiye kadar yayınlanan dört bölüm sonunda ortalama 3 milyon izleyici tarafından takip edilince, ikinci sezon onayı kaçınılmaz olarak geldi. BBC One’ın durumdan duyduğu memnuniyet açıklamalarına da yansırken, “tüm nesillerin güleceği bir aile komedisi” tanımlaması yaptıkları dizinin taze bir lezzet sunduğu belirtilerek, ikinci sezonun sabırsızlıkla beklendiğinin altı çizildi.  

Dizinin yaratıcısı olan ve Mr. Khan’ı canlandıran Adil Ray, yaptığı açıklamayla, yeni sezon onayından duyduğu heyecanı dile getirerek, zor bir işin altından başarıyla kalktıklarının altını çizdi ve ilham kaynakları olan toplum liderlerine teşekkür etti. 

Gelecek yıl ekranlara dönecek dizi, ek oyuncular ve yenilenen rollerle ekranlara gelmeye devam edecek. Çekimler yine Pakistanlıların en yoğun yaşadığı bölge olan Birmingham’da canlı stüdyo seyircisi önünde çekilecek. İlk sezonun finali ise 1 Ekim pazartesi akşamı gerçekleşecek.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template