♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Bir Buluntu Gerilim Daha: The Bay

Barry Levinson’ın korku filmi “The Bay”den ilk fragman ve afiş yayınlandı. 

Film, sularında daha önce emsali görülmemiş ölümcül bir hastalık dolaşan bir kasabada geçiyor. Görevlilerin uyarısına rağmen ihmalkar başkan sayesinde gerilime gaz veriliyor. Kasabalı virüsün etkisine girince yaşanan değişim gerilim dakikalarını oluşturuyor.

Fragmandan görüldüğü kadarıyla “Paranormal Activity”, “Contagion” ve biraz da "Dawn of the Dead” çağrışımları olan filmde Kristen Connolly, Will Rogers ve Christopher Denham rol alıyor. 

Daha izlemeden bile üzerine çok şey söylenebilecek olan bir film var karşımızda… En başta yönetmen koltuğunda Barry Levinson’un neden oturduğuna anlam veremedim. Bu kadar klişe konuyu çekecek yönetmen kıtlığı mı varda haberimiz yok. Senarist desen, sarı çizmeli mehmet ağa… İlk senaryosunu yazmış, yaza yaza klişe bir konu üretmiş…

“Blair Cadısı” ile başlayıp “Paranormal Activity” ile zirve yapan buluntu filmlerin sonu gelmeyecek mi? Her el kamerası sahibi, kendine gerilim mi çekecek? İki dakikalık görüntü için seyircisini bekleten sündürülmüş denemeler hiç bitmeyecek mi? Tüm bu soruların cevaplarını düşünürken, gelin canlar bir olalım hadi siz oynayın ben çekeyim kendi cadalozumuzu yaratalım desem kim gelir? 

İş bu kadar çığrından çıkmışken, iyi korku filmine hasret bünyeler olarak türe yenilik gelmesini bekleyeduralım, “The Bay”, ülkesinde 2 Kasım’da vizyona sınırlı dağıtımla vizyona girecek… Bizde gösterime girer mi yoksa direk ev sinemasına mı çıkar şimdilik bilmiyoruz… Daha doğrusu umursamamak en iyisi…



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template