♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Dört Diziye Yeni Sezon Onayı

Yaz ekranının kısırlığının genelde tek szonluk denemelere yol açmasına alışmıştık ama bu sene yaz dizileri sezon onayı alalarak devam edecek gibi görünüyor. Bu anlamda başarılı bir yaz sezonu geride kalıyor gibi.

MTV’nin kısa sürede beğenilen ve kendi kitlesini oluşturan dizisi “Awkward” yayındaki ikinci sezonunu yarılamışken, rüştünü ispatladı ve üçüncü sezon onayını aldı. MTV’nin çok memnun olduğunu açıkladığı dizinin üçüncü sezon bölümleri de arttı. İlk iki sezonu 12 bölüm olan Awkward’ın üçüncü sezonu 20 bölümden oluşacak.

NBC’nin hastane dizisi “Saving Hope”da şaşırtıcı şekilde ikinci sezon onayını aldı. Pek klişe bir konu içeren ve yaz oyalaması olarak görünen dizinin yeni sezon onayı alması, klasik Amerikan klişesi “Hastanede geçen her dizi tutar”ı akıllara getiriyor. Kötü bir pilotla başlayan ve sadece başrol oyuncusu üzerinden takipçi kazanabilecen Saving Hope, Perşembe akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. En son yedinci bölümün yayınlandığını hatırlatayım.

Kadrosunda bir Türk’ün yer almasıyla bizim içinde ilgi çekici olan, fantastik dizi “The Listener”, üçüncü sezonunu yarılamışken yeni sezon onayını alarak sevindirdi. Kanada yapımı dizi, 2009’dan bu yana sessiz sedasız izlenen ve biraz güçte olsa yeni sezon onayını alarak üçüncü sezona kadar gelebilen farklı bir örnek… 

BBC’den gelen açıklamayla yeni sezon onayı alan bir diğer dizi “Line of Duty” oldu. Beş bölümlük ilk sezonunu geçtiğimiz Salı günü tamamlayan dizi, ikinci sezon onayını aldı. Uzun süre sonra 3 milyonu aşan izlenme sayısını yakalayan dizi, kanalın yüzünü güldürdü. Kanaldan yapılan açıklamada da, bu olağanüstü orijinal polisiyenin yakaladığı cesur bakışa vurgu yapılarak hikayenin devamında neler olacağının merakla beklendiği belirtildi.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template