♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Unforgettable Yeni Kanal Arayışında

CBS’in tam sezon onayı verip, tüm bölümleri yayınlamasına rağmen yeni sezon siparişi vermediği polisiye dizisi “Unforgettable”, kendine yeni kanal aramaya başladı.

Hyperthymesia sendromlu, herşeyi en ince ayrıntısına kadar hatırlayan fotoğrafik hafızalı bir kadının NYPD bünyesinde çalışmaya başlayarak, kız kardeşinin cinayetini de çözmeye girişmesini anlatan dizi, yayınlanan 22 bölüm sonunda sezon finalini de yaparak sona ermişti. CBS’in diziyi devam ettirmeme kararına rağmen, yapım ekibi yılmamış görünüyor.

Yapımcıların diziyi devam ettirme uğraşı, kablolu tv kanallarıyla ön görüşme yapmalarıyla hız kazanmış durumda. TNT ve Lifetime’ın diziye sıcak baktığıysa gelen haberler arasında. İki kanalın da polisiye sevmesi, genelde kadın karakterlerin ön planda olduğu yapımlarda başarılı olması da umut veren etkenlerden.

Dizilerin yeni sezonlarına başka kanalda devam etmesi, sıkça olmasa da zaman zaman yaşanan ve iyi sonuçlanan durumlardan… Southland ve Cougar Town, yakın geçmişin son örnekleri olarak öne çıkıyor. Peki Alcatraz ve Terranova için niye geçerli olmadı bu durum diyenler içinde açıklayayım, genelde polisiyelerde bu olasılık yükseliyor… Zira, her kanalın garanti izlenir gözüyle baktığı tek tür, polisiye diziler. Ortada 22 bölüm yayınlanıp, sezonunu tamamlamış bir şekilde tutmuş bir polisiye olunca TNT ve Lifetime olaya sıcak bakıyor. Lifetime’ın bir türlü istediği dizileri tutturamadığı düşünülürse, daha istekli olduğu bile söylenebilir.

Eylül ayında 2.9 reyting ve yaklaşık 15 milyon izleyiciyle yayına başlayan Unforgettable, sezon finalinde 2.0 reyting ve yaklaşık 11 milyon izleyiciyle ekrana veda etmişti. Bakalım iştah kabartan 10 milyon izleyiciyi hangi kanal kapacak…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template