♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Breakout Kings iptal!

A&E’nin hapishaneden kaçanları yakalama dizisi Breakout Kings, yeterince izleyici toplamadığı gerekçesiyle iptal edildi.

Prison Break’in yaratıcılarının yeni dizisi olarak beklenti yaratan ama pek yavan olan dizi, 6 Mart 2011’de yayınlanmaya başlamıştı. İlk sezonuyla kanala yüksek izlenme oranları da getiren dizi aldığı ikinci sezon onayına rağmen iptalden kurtulamadı.

Haftabaşında kanalların yaptığı 2012-2013 sezon takvimlerinde dizinin yer almamasıyla iptal yolunun göründüğü anlaşılmışken, çok geçmeden resmi açıklama geldi. Kararın doğrulanması, son dönemde alıştığımız üzere ekipten bir oyucunun twitter hesabından yazmasıyla gerçekleşti. Çete lideri Shea’yı canlandıran Malcolm Goodwin, haberi doğrulamasının yanı sıra fanlara teşekkür etmeyi ve yapımı övmeyi de ihmal etmedi.

İlk bölümüyle orta yaş izleyici kitlesinde en yüksek izlenme oranı yakalayan dizi olarak kanalın yüzünü güldüren Breakout Kings, 1.5 milyon civarında seyirciyi sürekli kaybedince beklenen iptali gördü.

Sadece iki bölüm katlanabildiğim dizi, artık vadesi dolan her bölümde “sahne aynı roller başka” formülüyle işliyor ne heyecan, ne de tempo sunabiliyordu… Zaman zaman ekranlardaki en gereksiz dizi olarakta nitelendirmiştim. Doğal olarak iptali de yerinde karar oldu…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template