♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Senaristlerin Beyni Tatilde, Devam Filmleri Tam Gaz!


Yıl sonunun gelmesiyle birlikte, çoğu kişinin beyni çoktan tatile çıktı bile. Bu yüzden orjinal bir yeni film fikri gelişmesi pek ihtimal dahilinde olmasa gerek, potansiyel devam filmleri için dedikodular başladı. “Gremlins” ve “Mission: Impossible” için hali hazırda birden fazla film çekildiğinden, “Colombiana” ve “Pineapple Express” devamının gelme olasılığı daha fazla olan yapımlar.

Bahsedilenler içinde en akla yatkın olanı olan “Mission: Impossible 5”. “Mission:Impossible 4 – Ghost Protocol”un henüz gösterime girdiği şu günlerde, Paramount’un bir sonraki film için istekli olduğu söylentiler arasında. Paramount Pictures International yöneticisi Anthony Marcoly da bu konuda hevesli olduklarını gizlemiyor. 

Devam filmi demişken, Paramount’un “Topgun 2”yi çekme fikri olduğu da gelen haberler arasında. 

Gelilim sıradaki habere: Warner Bros., “Gremlins3.com” domainini yenileyerek filmin devamını çekme isteğini belli etmiş oldu. Warner Bros. aynı zamanda “GreenLantern2.com” ve “TheHangover3.com” domainlerini de yeniledi.

“Colombiana”ya gelecek olursak, filmin yıldızı Michael Vartan, bu konuda istekli olduklarını belirtmekle birlikte henüz resmi olarak bir gelişme olmadığını ama ilk filmin başarısına ve gişesine bakarsak bunun mümkün olabileceğini söyledi. 

Son olarak, E!Online’ın haberine göre Seth Rogen ve James Franco’nun “Pineapple Express” için tekrar bir araya gelme potansiyelleri oldukça yüksek.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template