♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Luke Goss, “Interview With A Hitman”de Başrolde


Luke Goss, çekimleri Newcastle’da  devam eden “Interview With A Hitman” filminde baş rolde. 

Eski şarkıcıya filmde Stephen Marcus, Rene Zagger ve Fransız aktris Caroline Tillette eşlik ediyor.

İşte, geçmişini silmek üzere son bir görevi kabul eden bir kiralık katilin, geleceğini karıştıracak birisiyle karşılaşmasını anlatan filmin ayrıntılı konusu:

Romanya’nın kenar mahallelerinden birinde yetişen kiralık katil Victor, gerçek hayatın değerini çok iyi bilen biridir. Ama onu yetiştiren kişi tarafından ihanete uğrayınca, kendisine öl süsü verip Londra’ya kaçar. Burda bir gangster topluluğuna katılan Victor, kendisini yer altı dünyasının güçleri arasında  ayakta kalma savaşı verirken ve kendi kurallarını oluştururken bulur.

Artık eskisinden daha hızlı, daha iyi ve daha acımasızdır. Geçmişinin silinemeyen sırları arasında boğulurken, dünyasını değiştirecek ve ona yeni bir hayat yakalama fırsatı verecek olan kişiyle tanışır. Acaba içinde bulunduğu koşullardan kaçıp yeniden doğabilecek mi diye düşünürken, geçmişinden uzanıp gelenler yüzünden yine yolunu değiştirmeye zorlanır. Şimdi unutulmayanla yüzleşme zamanıdır. 

Goss, “Blade II”, “Hellboy II” ve “Death Race 2” filmleriyle tanınan bir aktör olduğundan, bu filminde devamının geleceğin kesin gibi.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template