♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Dan Aykroyd ve Ghostbusters 3


Zavallı Dan Aykroyd. Biz bildik bileli “Ghostbusters 3” için konuşuyor fakat proje bu aşamadan öteye geçemiyordu.

Geçen günlerde bir radyoda konuşan Aykroyd, nihayet bu durumun değiştiğini ve hazırlıkların başladığını belirtti. Filmin çekileceğinin kesinleştiğini ve bunu Mr. Murray ile yapmayı umut ettiğini söyleyen aktör şöyle devam etti:

“Elimizde muhteşem bir senaryo var. Hatırlamamız gereken şey, “Ghostbusters”ın kişilerden büyük olduğu. Fakat Billy’nin, yönetmen Harold’ın, benim ve Sigourney’nin katkılarını tabi ki es geçemeyiz.”

Tüm konseptin herhangi bir kişinin rolünden daha büyük olduğunu söyleyen Aykroyd, üçüncü filmin yeni malzemeler ve taze kan içereceği sözünü veriyor.

Bu konuyla fazla ayrıntı vermeyen Aykroyd, sadece filmin konusuyla ilgili bize biraz ipucu veriyor:

“Benim oynadığım Ray karakterinin, bu filmde tek gözü kör oluyor ve Cadillac’ı kullanamıyor. Aynı zamanda dizinde bir sakatlık var ve bir şey taşıyamıyor. Egon ise fazla şişman. Bu yüzden ekipte genç birine ihtiyaç duyuluyor. Böylelikle bu filmi yeni jenerasyona da sunmuş olacağız”.

Önceden teyit edilen haberlere göre, Dana Barrett’ın oğlu yeni hayalet avcılarından biri olacak. Bunun yanı sıra Venkman da tekrar hayalet olarak karşımıza çıkabilir. Eğer Murray filmde yer almayı kabul etmezse, bu bölüm hepsini bir araya getirmekte yeterli olamayacak.

Umarız Aykroyd, eski dostunu buna ikna edebilir. Çünkü Murray olmadan yeni bir “Ghostbusters” filmini ne kadar izlemek isteriz bilinmez.
  

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template