♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Cuaron'un Adayları: Portman ve Bullock


Children of Men filminin yönetmeni Alfonso Cuaron'un yeni projesi uzun süredir medyada yer işgal ediyor. Bunun sebebi ise ünlü oyuncu Angelina Jolie'nin iki kez projeyi reddetmesi. Hem çok yoğun olan hem de prodüksiyon bütçesine göre çok fazla para isteyen Jolie'nin yerine Warner Bros stüdyosu uzun süredir pek çok aktris ile görüşüyordu. Bunların arasında en çok konuşulan oyuncular ise Scarlett Johansson ve Gossip Girl dizisinden tanıdığımız Blake Lively olmuştu. Fakat, son aldığımız haberlere göre seçenekler iki isme yoğunlaştı: Natalie Portman ve Sandra Bullock.

Risky Business Blogunda bugün yayınlanan habere göre Gravity'nin senaryo taslağı Natalie Portman'a sunulmuş. Portman ise bu hafta içinde senaryoyu okuyacağını ve en kısa süre içerisinde cevabını duyuracağını belirtmiş.

Bir uzay istasyonunda geçecek filmde takım liderini görevinde Robert Downey Jr. izlerken, kadın astronotu canlandıracak başrol oyuncusu arayışı henüz sonlanmadı. 3D çekilecek 80 milyon dolarlık film biran önce oyuncu seçimine karar verip start vermeyi bekliyor.

Kaynak: sinemanik.blogspot.com

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template