♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

The Pumpkin Karver: Beceriksizlikler Komedisi!


Amerikan Gerilim filmlerinin sıklıkla kullandığı cadılar bayramı fonunda bir film Oymacı. Daha filmin başında balkabağı oyan birini görüyoruz zaten.

İki kardeş’in korkunç geçmişleri fitili çekiyor ama zaten film bu geçmişle açılıyor. Jonathan, kız kardeşinin sevgilisini yanlışlıkla öldürüyor, jenerik akıyor… Jenerik sonrası aradan geçen 1 yılın sonunda yeni bir hayata hazırlanan kardeşler görüyoruz. Buraya kadar her şey normal ama sonrası neredeyse zıvanadan çıkıyor.

İki kardeşin hiç gitmedikleri bir yerde arkadaşları çıkıyor. Filme ne gibi bir katkısı olduğu belli olmayan bir yaşlı adam peydah oluyor.


Yeni tanıştıkları arkadaş grubu ise tam evlere şenlik… İki manyak arkadaş beavis ve butt-head oluyor. Kızlar Charlie’nin melekleri kılığında. Hulk, Korsan başka ne ararsanız var… Jonathan kendi haliyle partiye gelmiş, ayarladıkları kızda kafaya bir şapka geçirmiş olmuş sana ressam kılığı. Eski sevgilisi arada bir gerilim yaratma adına halefine saldırıyor bu arada.

Film parti başlar başlamaz korku filmi yerine beceriksizlikler komedisine dönüyor. Neresinden tutsanız elde kalıyor.

Garip ölümler, berbat efektler, karton karakterler ve oyunculuk kırıntıları eşliğinde abuk sabuk bir film Oymacı.

1970’de bir dizi ile şov dünyasına giriş yapan yönetmen Robert Mann’de ayrı bir hikaye. İlk filmi olsa neyse. 1999’da senaryosu da kendisine ait olan “Trapped”i yönetmiş. Ama kendisini yönetmiş.Eninde sonunda cümleyi Hollywood’a getirmek lazım galiba… Berbat bir film! Ama çekiyorlar, gösterime sokuyorlar, yetmiyor birde dvdsini çıkarıp ihraç ediyorlar. Eeee peki ya biz neciyiz?


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template