♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Dinozor Genç’in DC Serisi, “Sevgili Süper Villains” ile bu defa kötülerin maceralarını anlatıyor!


Dinozor Genç, DC evreninden muhteşem çizgi romanların oluşturduğu DC serisinde, çok beğenilen Sevgili Justice League’in ardından şimdi de Sevgili Süper Villains’ı okurlarla buluşturuyor! Antikahramanların dünyasının perdelerini aralayan kitapta çocuklar bu defa Catwoman’dan Lex Luthor’a, Harley Quinn’den Black Manta’ya sorular soruyor ve yanıtlarını, macera dolu öykülerle alıyorlar. New York Times’ın çok satan yazarlarından Michael Northrop’un kaleme aldığı, sanatçı Gustavo Duarte’nin resimlediği Sevgili Süper Villains, çizgi roman tutkunlarını bir kez daha iyiyle kötünün, süper kahramanlarla kötü şöhretli asillerin ezeli mücadelesini yakından görmeye davet ediyor. 

Ayrıntı Yayınları’nın ilk gençlik kitapları markası Dinozor Genç’in DC serisinden çıkan çizgi romanlar, DC Comics kahramanlarını takip eden geniş bir okur kitlesi tarafından çok seviliyor. Benzerlerinden farklı olarak, içinde cinsiyetçilik ve şiddet öğeleri barındırmayan, eğlenceli resimlemesiyle yumuşak, renkli ve gündelik hayat konularını ele alan Dinozor Genç logolu DC serisi, sunduğu nitelikli çizgi romanlarla bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılıyor. 

Dinozor Genç’in DC evreninden genç okurlara taşıdığı muhteşem çizgi romanlara şimdi de, Sevgili Süper Villains ekleniyor. Tüm dünyada çok beğenilen Sevgili Justice League’in yaratıcıları Sevgili Süper Villains’ta genç okurları bu defa, kötülükte oldukça iyi olan Catwoman, Lex Luthor, Harley Quinn, Goril Grood, Giganta, Sinestro, Katana ve Black Manta’nın aynı zamanda kargaşa dolu hikâyeleriyle tanıştırıyor. Bu defa kötülerin maceralarını anlatıyor. Michael Northrop’un kaleme aldığı çizgi romanın muhteşem resimleri Gustavo Duarte’nin, renklendirmesi Cris Peter’ın, kaligrafileri ise Wes Abbott’un imzasını taşıyor. 

Sevgili Süper Villains’te DC’nin kötü şöhretli asilerinin hayatlarına bir giriş yapıyorsunuz. Bu kitapta çocuklar acımasız suçlulara yazıyor ve karanlık tarafta hayatın nasıl olduğunu soruyorlar. Satır aralarını okursanız kötülerimizin büyük işler çevirdiğini fark edebilirsiniz! Justice League zamanında gelip onları durdurabilecek mi?

Alo Kötülük Hattı’na yazıp öğrenebilirsiniz!

Emre Mandacı’nın dilimize çevirdiği Sevgili Süper Villains, raflarda ve internet satış sitelerinde!

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template