♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Hollywood yıldızlarının şamanı Durek Verrett’ten yeni kitap : Ruhunun Şifrelerini Çöz


Gwyneth Paltrow ve Nina Dobrev gibi Hollywood yıldızlarına spiritüel danışmanlık veren dünyaca ünlü Şaman Durek Verrett’in yeni kitabı Türkçe olarak "Ruhunun Şifrelerini Çöz" ismiyle kitapçılarda!

6. nesil şaman ve günümüzün vizyoner fikir liderlerinden olan Şaman Durek’in yeni kitabı “Ruhunun Şifrelerini Çöz” dünyada çok satanlar listelerinde yer alıyor. Durek, odak noktasına insanlığın evrimini alarak kitabındaki şamanik bilgiler ve ritüeller ile hayatımızı şifalandırmamıza yardımcı oluyor. Her birimizin içinde var olan ancak zaman içerisinde kullanmayı unuttuğumuz gücü bize hatırlatarak, yaşamımızı bilinçli, otantik ve uyumlu bir şekilde sürdürebilmemiz için bizlere rehberlik ediyor. “Ruhunun Şifrelerini Çöz” kitabıyla Durek sağlıklı ve iyi yaşamın ne anlama geldiğini yeniden tanımlıyor. Güçlü eski şamanik öğretilerin maneviyatını açıklayarak ve günümüze uyarlayarak herkes tarafından anlaşılabilir hale getiriyor.

GWYNETH PALTROW’UN ŞAMANI DUREK VERRETT’TEN DANIŞMANLIK ALMAK NASIL BİR DENEYİM?
Durek’in öğretileri, birebir spiritüel danışmanlık verdiği Nina Dobrev ve Gwyneth Paltrow gibi ünlü Hollywood sanatçıları ve tanınmış iş insanları başta olmak üzere binlerce kişiyi etkiledi.

Kan bağı olmasa da Durek’i ailesi gibi gören, hatta “Kardeşim” diye hitap eden Gwyneth Paltrow, Durek’in kitabını “Düşündürücü, ezberbozan ve güçlü!” olarak tanımlıyor.

Uzun süredir Şaman Durek'ten danışmanlık alan ünlü oyuncu Nina Dobrev deneyimini şu şekilde özetliyor: "Şaman Durek ile tanışana kadar şamanik bilgilerle ilgili pek fikrim yoktu. Bu güçlü öğretilerin hayatıma büyük katkısı oldu. Shaman Durek ve kitabı Ruhunun Şifrelerini Çöz yardımıyla, daha derin bir şekilde kendime, hayat amacıma ve ruhani yoluma bağlandım." 

PEKİ RUHUMUZUN ŞİFRELERİNİ NASIL ÇÖZECEĞİZ?
“Ruhunun Şifrelerini Çöz” kitabı insanlığın ve gezegenimizin şifalanması için neler yapmamız gerektiğini Şaman’ın kendi yaşadığı birbirinden ilginç olaylar ve kadim bilgilerle açıklıyor. İçimizde bulunan sınırsız güç ile bağlantı kurmak için herkesin kolaylıkla uygulayabileceği egzersizler ve şamanik ritüeller paylaşıyor. Bu değerli bilgileri tüm insanlığa sunmayı hedefleyen Durek, “Hiçbirimiz bu dünyaya acı çekmek için gelmedik, sadece içimizdeki sınırsız gücü farketmemiz ve açığa çıkarmamız gerekiyor. Böylece hakettiğimiz hayatı yaşayabiliriz.” diyor.

ŞAMAN DUREK: People dergisinde yer alan ilk ruh şamanı olarak bilinen Durek'in çalışmaları dünya çapında Elle, Marie Claire, The New York Times ve Vanity Fair gibi önemli yayıncılar tarafından paylaşıldı. Goop Podcast’inin yanı sıra Durek Amerika’daki CBS ulusal TV kanalının popüler programı The Doctors’da sık sık konuk yorumcu olarak yer almaktadır. Durek, Şaman Okulu ve kendi popüler podcast şovu "Ancient Wisdom Today" üzerinden ise, insanların kendi içlerinde var olan gücü açığa çıkarmaları ve optimal hayatlarına ulaşmalarını engelleyen olumsuz kalıpları değiştirmeleri konusunda yardımcı olmaktadır. Şaman Durek'i Instagram'da takip ederek birçok farklı şamanik bilgiye ulaşabilirsiniz: @shamandurek

Share this:

1 yorum :

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template