♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Cenk Çalışır'dan Polisiye Öyküler : Her Temas Bir Öykü Bırakır

Yerli polisiye yazarları arasında son yılların dikkat çeken isimlerinden Cenk Çalışır, öykü kitabı "Her Temas Bir Öykü Bırakır" ile karşımızda.

“Her Temas Bir Öykü Bırakır” 15 öyküden oluşan bir toplama. 221B Dergi başımızın tacı olduğu için orada yayımlanan öyküleri okumuştuk ama benim gibi Kafkaokur’da yayımlanan öykülerden bihaber olan için harika bir fırsat. Salt polisiye olmanın ötesine geçen iyi kurgulanmış, sürükleyici öyküler bunlar. Başlayınca elden bırakmak zor… Şöyle bir göz atayım derken yarıladım da ordan biliyorum diyerek önereyim de pası bültene atayım…

Son yılların dikkat çeken polisiye yazarlarından Cenk Çalışır, geçen yıl yayımlanan 'Kilit Operasyonu' romanının ardından bu kez öyküleriyle Mylos Kitap çatısı altında okurlarıyla buluşuyor. 'Oyun İçinde Oyun', 'Kan Yağmuru', 'Satranç Cinayetleri', 'Kilit Operasyonu' gibi polisiyelerin yazarı Cenk Çalışır’ın öykülerinin derlendiği 'Her Temas Bir Öykü Bırakır- 1' kitabı 15 polisiye öyküden oluşuyor.

İlk polis laboratuvarının kurucusu, 'adli tıbbın babası' veya 'Fransız Sherlock Holmes' olarak bilinen Edmond Locard’ın “Her temas bir iz bırakır” prensibine referansla adını alan kitap, Cenk Çalışır’ın daha önce 221B Dergi, Kafkaokur gibi dergilerde yayımlanan öykülerinin yanı sıra ilk kez yayımlanan öykülerini de içeriyor.

Her Temas Bir Öykü Bırakır – 1 / Cenk Çalışır
Mylos Kitap
Sayfa Sayısı: 112
Etiket Fiyatı: 14 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template