♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Arda Erel’den Kişiye Özel Kitap: Senin İçin

İçinden gelenleri sosyal medyada paylaşmaya başladıktan sonra takipçi sayısı bir milyon gibi ulaşılması zor bir rakama ulaşan Arda Erel, en güzel yazılarını Senin İçin’de derledi.

Başına gelen her kötü şeyin daha iyisi için zemin oluşturduğunu düşünen Arda Erel’in aforizmalarından oluşan kitabı Senin İçin, İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflarda.

Son meğer başlangıçmış
4 sene önce hayatının en kötü dönemini yaşadığını düşünen Arda Erel, daha sonra o dönemin aslında en şanslı dönemi olduğunun farkına varır. Yaşadığı sıkıntılarını dostlarına, ailesine anlatmak yerine blog açmaya karar verir. Duygularını tanımadığı insanlarla paylaştığında yalnız olmadığını görür ve farklı sitelerde daha çok yazmaya başlar.

Sosyal medyadan kitaba
Popüler paylaşım sitelerinden Instagram’daki hesabını takip edenlerin sayısı her geçen gün artar. Demet Akalın, Hülya Avşar gibi ünlü isimlerin yazdıklarını paylaşmasıyla Arda Erel ismi daha da çok duyulur ve bugün Instagram’daki takipçi sayısı bir milyona ulaşır.

Herkes için
Arda Erel’in bu kadar sevilmesinin en büyük nedeni yazılarındaki samimiyetidir. İçinden gelenleri, düşüncelerini tüm çıplaklığıyla paylaşır Arda Erel. Artık bu yazıların kitap olma zamanı gelmiştir. Inkilâp Kitabevi tarafından çıkan Senin İçin’de aforizma niteliğindeki yazıları bir bütünlük halini almıştır. Her sonun bir başlangıç olduğunun altını çizen kitapta tüm okuyucular kendinden bir şey bulacaktır.

Senin İçin’den
İnan
Zannettiğinden daha şanslısın.
Göründüğünden daha güzel.
Ve sandığından daha güçlüsün.
Bak, bu sabah da uyandın. Demek ki her şey için bir şansın daha var. 
Fark ederek yaşa.
Hayatta neye gerçekten inanırsan, o mutlaka olurmuş. Şimdi buna inan.
Umduğundan daha mutlu olacaksın.

Tüm kalbinle inandıktan sonra, gerçekleşmeyen hayalin kalmayacak.

“Söylediklerim kadarını biliyorsun. Bir de hissettirdiklerini bilsen...” 

“Hayatımın en kötü döneminde içimden bir ses internette yazmamı söyledi. Belki yalnız olmadığımı görmek istiyordum, belki de başkalarına, ‘Bak Arda da benim yaşadıklarımı yaşıyor,’ dedirtmek için istiyordum yazmayı.”

İçindeki sese kulak verip yazmaya başlayan Arda Erel’in o günden sonra sosyal medyada takipçi sayısı bir milyona ulaştı. Çırılçıplak aktardığı hisleri samimiyetinin de etkisiyle binlerce yüreğe dokundu. Başına gelen her kötü şeyin daha iyisi için zemin oluşturduğunu düşünen Arda, Senin İçin bu kitabı yazdı.

Elinde tuttuğun bu kitabı nereye koyduğunu unutma, çünkü ne zaman kendini kötü hissetsen o sana omuz olacak.

Arda Erel: İnşaat mühendisi bir babayla ev hanımı bir annenin tek oğlu olarak İstanbul’da doğdu. Yaşadıklarını, hissettiklerini kâğıda dökme isteği çok küçük yaşlarda başladı. Kendini bildiğinden bu yana günlükler tutan Arda, daha sonra içinden gelenleri internet ortamında paylaşmaya başladı. Sosyal medyada takipçilerinin sayısı bir milyona ulaşan Arda, Bilgi Üniversitesi’nde reklamcılık eğitimine devam etmektedir.

Arda Erel, Senin İçin, 
İnkılâp Kitabevi, İstanbul 2016
Sayfa Sayısı: 208
Fiyatı: 17 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template