♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Vatra : Zamanın Kaldırma Kuvveti

Matbuat Yayın Grubu, Ali Güner Temelli’nin ikinci romanı Vatra’yı, Türkiye’de ilk kez uygulanan bir pazarlama stratejisi ile okurların beğenisine sunuyor.

Türk edebiyatının genç yazarlarından Ali Güner Temelli’nin “Vatra” isimli ikinci romanı Matbuat Yayın Grubu etiketiyle yayınlandı. “Zamanın Kaldırma Kuvveti” alt başlığını taşıyan kitap, yayınevinin Türk edebiyatına tahsis ettiği Kırkikindi serisinde yer alıyor.

Kitabın son bölümü sosyal medya aracılığıyla okunabilecek
Boşnakça “yangın” anlamına gelen bu kitap, okuyucuyu kısa ama yoğun bir okumaya davet ediyor. Kitabın sürprizleri arasında, aşk hikâyesine gizlenmiş bir bilim kurgu anlatımı olması kadar, kitabın ikinci ve son bölümünün, yalnızca sosyal medyadan beğenisini paylaşanların erişimine açık olması da var. Bu yönüyle kitabın Türkiye’de ilk kez uygulanan bir tanıtım ve satış kampanyası mevcut. www.kitapvatra.com sitesi bu amaçla oluşturulmuş bir site. Buna göre kitabı alanlar ve son bölümünü okumak isteyenler, sosyal medya kanallarıyla siteyi beğenmeleri halinde erişebilecekleri ikinci ve son bölümü bu sitede bulabilecekler. 

1976 doğumlu olan Ali Güner Temelli, matematiksel modeller, teknoloji, sosyal medya ve astronomi gibi ilgi alanlarındaki çalışmalarını, edebiyat tutkusuyla birlikte yürüterek ilk kitabı Tren’den sonra şimdi ikinci çalışmasını okuyucunun beğenisine sunuyor.

Matbuat Yayın Grubu’nun Yayın Yönetmeni Onur Yılmaz, kitaba ilişkin düşüncelerini; “Vatra, genç yazar Ali Güner Temelli’nin birçok sürprizi bir araya getirdiği keyifli bir okuma vaat ediyor. Aşk romanı okuyorum sanırken çaktırmadan size bilim kurgu romanı okutuyor. Genç kuşak yazarlarımızı teşvik bağlamında bu eseri yayınlamaktan ve yazarın yaratıcılığını devam ettirdiği sanal ortam tanıtım faaliyetlerini desteklemekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz.” şeklinde ifade ediyor.

“Aşka gelip tüm varlığını bırakarak sevdiği kadının peşi sıra Vatra’ya yerleşen bir adamın terkedilişi ile başlar bu kitap. Sonra şüpheli bir yangınla devam eder. Yangın zamanın kaldırma kuvvetinin ilk habercisidir aslında. İçi acı ve vicdan azabı dolu bu adam, yangından kaçarken, Davud Gerçek’e tutunur ya da tutulur. Esas hikâye o anda başlar. Hayal ve gerçeğin birbirine girdiği bir hayatın içinde bulur kendini. Artık hiçbir şeyden emin olamaz: Sevdiği kadın kendini gerçekten terk etmiş midir? Onunla gerçekten evlenmiş midir? Zamanla, yüzlerce yıllık bir örgütün kumpasının içinde olduğunu fark eder. Çocukluğu bile çalınmıştır kendisinden. Babası, sevdiği kadın, herkes ama herkes onu kandırmıştır. Ne için? Zamanın kaldırma kuvvetini hayata geçirmesi için.”

80 gr. kâğıda basılan ve 18 TL fiyatla satışa sunulan Vatra sadece Matbuat Yayın Grubu’nun Beyoğlu ofisinde ve www.matbuat.com.tr üzerinde satışa sunuluyor. Detaylı bilgi için http://www.matbuat.com.tr/Vatra__UD9


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template