♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Elektronik Swing Akımının Yaratıcılarından Parov Stelar İstanbul’a Geliyor!

Nu-jazz, house ve elektronik müziğin sevilen isimlerinden The Parov Stelar Band ve müzikal zenginliğiyle dikkat çeken Oi Va Voi, 13 Aralık Cumartesi günü Black Box İstanbul’da sahne alacak. “Babylon Presents” konserleri kapsamında düzenlenen Parov Stellar Band ve Oi Va Voi konseri, Garanti Bankası ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

90'lı yılların ikinci yarısında DJ olarak öne çıkan Parov Stelar, 2000'li yılllardan itibaren yayınlanan single, EP ve albümleriyle nu-jazz ve elektrik müziğin aranan isimlerinden biri haline geldi. Marvin Gaye, Lana del Rey, Bryan Ferry gibi ünlü isimlerle çalışan ve bugüne kadar altı albüm ve 20’nin üzerinde EP çıkaran Parov Stelar, "Booty Swing" parçasıyla ABD  ve Kanada elektronik müzik listelerinde bir numaraya kadar yükseldi. The Parov Stelar Band, İstanbul konserinde, 2012’de yayınlanan son albümleri The Princess’tan parçaların yanı sıra “Shine”, “All Night” gibi sevilen hitleri ile sahnede olacak.

Oi Va Voi’nin drum'n bass, ska, trip hop, soul ezgileri ve Parov Stelar’ın tükenmek bilmeyen enerjisi ile dans dolu bir gece için biletler, Biletix’ten önce 10 Ekim tarihine kadar www.babylonpresents.com adresinde indirimli olarak satışa çıkıyor.

Babylon’un kabına sığmayan konserler serisi “Babylon Presents”
Babylon, ahalisini buluşturmayı amaçlayan festivalleri gibi, sezon boyunca farklı mekanlarda küratörlüğünü üstleneceği konserler serisine başlıyor. Jack White ile başlayacak konserler serisi ile Babylon, ruhuna ve müzikal köküne yakın duran grupları farklı mekanlarda ağırlayacak.

Parov Stelar: Müzikal kariyerine DJ olarak başlayan Marcus Füreder, sahne adıyla Parov Stelar'ın ilginç ve farklı müzikal dünyası, onu son senelerde Avrupa'nın en önemli müzisyenlerinden biri konumuna taşıdı. Elektronik, house ve nu-jazz müziğin en önemli yıldızlarından biri haline gelen Parov Stelar, aynı zamanda electroswing akımının yaratıcısı oldu. Albümlerinde Phoebe Hall, Billy Kern, Odette Di Maio, Miss Anita Rieglar ve Leena Conquest gibi isimlerle birlikte çalışan Parov Stelar, şarkılarında kullandığı hareketli altyapılarla da dikkat çekiyor. Eleştirmenler tarafından günümüzün sofistike müzisyenlerinden biri olarak tanımlanan Parov Stelar, The Parov Stelar Band olarak yayımlandığı son albümü The Princess'ın ardından Clap Your Hands adlı bir EP çıkardı. 

Oi Va Voi: 90'lı yılların sonunda Londra’da kurulan Oi Va Voi, müzikal zenginliği ve dinleyicileri derinden etkileyen ezgileriyle kendine çok özel bir hayran kitlesi yarattı. Laughter Through Tears öncesi demo albümleri Digital Folklore ve eğlenceli performanslarıyla kendini gösteren grup soul’dan, trip hop ve Balkan ritimlerine kadar uzanan geniş bir repertuvara sahip. Albümlerine KT Tunstall, Earl Zinger, Majer Bogdansky ve Sevara Nazarkhan gibi isimlerin katkıda bulunduğu Oi Va Voi, 2009’da yayınladığı "Travelling the Face of the Globe" albümünün ardından 2015 yayınlayacağı yeni albümleri için çalışmalara devam ediyor.

Bilet Fiyatları;
1-10 Ekim 2014
Avantajlı Ayakta (Sınırlı Sayıda): 60TL

10 Ekim-13 Aralık 2014
Ayakta: 90 TL
Tribün: 110 TL
Premium Tribün: 130 TL
Tribün (Kıstlı Görüş): 40 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template