♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Aklını İmkansızlığa Açabilirsin : Bir

Nöro Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nin kurucularından Ethem Kocabaş, daha önceki kitaplarından farklı bir temanın işlendiği, gerçeklik, zaman, mekân ve paralel evrenler olgusunu odak noktasına alan Matrix tadındaki Bir romanını okurun beğenisine sunuyor!

Hayatın akışına müdahale edebilir misiniz? O, ediyor! Tıpkı kelebek etkisi gibi…

Bir ışık, bir yüz ve bir patlama! Belki olacakların önüne geçebiliriz…

“Seçimlerimizi beynimiz aracılığıyla ruhsal yanımızın yapmasının bilincinden hareketle, kuantum fiziğinin öğretisinden yola çıkarak, nöron ağının yapılandırması sayesinde hayatın akışına müdahale etmekten bahsediyorum. Sen de bu aşamalardan geçiyor olabilirsin.” 

Davranış bilimleri ve insan beyni üzerine araştırmalar yapan bir akademisyen geçirdiği bir kaza sonrasında bazı insanların başlarında aura benzeri ışıltılı alanlar görmeye başlar. Buna bilimsel olarak hiçbir açıklama getirilemez. Fakat o her geçen gün daha sıra dışı olaylar yaşamaya devam eder. Dünyadaki hayatı ve gerçekliğe dair sahip olduğu tüm bilgileri sorgular hale gelmiştir. Yaşadıklarına ışık tutmak için araştırmalarını derinleştirdikçe tarihte iz bırakmış olan pek çok bilim insanı ve sanatçının bugüne kadar ortaya çıkmamış gizli mesajlarıyla karşılaşır.

O artık kuantum fiziğinden paralel evrendeki eş izlerine, noetik biliminden dünya dışı medeniyetlere kadar uzanan büyük bir labirentin içinde yolunu bulmakta zorlanmaktadır. Bu dünyadaki hayatın gerçek mi yoksa bir yanılsama mı olduğu sorusuyla yüzleşmeye koyulur.

Bir akşam gördüğü bir rüya evrenin ve bu dünyadaki varoluş nedeninin sırlarını çözmek için ona çok değerli bir ipucu sunar. Artık paralel evrenle ilişki kurabilmektedir ve bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Çünkü evrenin baş mimarı ile yüzleşerek ölümün gizemini çözmenin zamanı gelmiştir.

Yeni Tanışanlar İçin Ethem Kocabaş
Eğitim uzmanı Ethem Kocabaş tipoloji, nöroloji, kuantoloji, psikoloji ve genetik konularında araştırmalar yapmakta ve bu bilim dallarında Türkiye çapında yürütülmekte olan çeşitli projelere destek vermektedir. Nöro Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nin kurucularından olan Kocabaş, çok sayıda akademisyenin desteğiyle Türkiye’de ilk defa mesleklerin zihin süreçlerine göre analiz edilmesi konusunda özel bir proje başlatmıştır. Eğitim kavramında zihin süreçlerinin tipoloji ve nöroloji bilimleriyle sentezlenmesi konusunda faaliyette bulunan merkezde, halen eğitim uzmanı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Yazarın Altın Kitaplar’daki Diğer Kitapları: 
Zihnin Şifresi, Zihinsel Uyanış, Hep Çocuk Kaldık, Zihni Özgürleştirmek, Liderliğin Zihin Kodları, Müzik ve Zihnin Gizemleri

Bir / Ethem Kocabaş
Roman / Bilimkurgu - Fantastik
256 sayfa
15.00 TL
Dağıtım Tarihi: 19.09.2014


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template