♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Jasinda Wilder’ın Romantik Üçlemesinin İlk Kitabı Raflarda: Seninle

Amerikan gençliğinin arasında bir fenomene dönüşerek yayılan genç yazar Jasinda Wilder’ın romanı “Seninle”, sevdiklerini kaybetmenin acısının üstesinden umut ve aşkla gelmeyi başaran genç aşıkların hikâyesini anlatıyor. 

New York Times, Wall Street Journal ve USA Today’in en çok sanatlar listesine girmeyi başaran roman şimdi Pena Yayınları etiketiyle Türkçe’de.

Nell Hawthorne çocukluk arkadaşı Kyle Calloway’e âşıktır. Aşkları hiç bitmeyecek gibidir. Ancak bir gece Kyle trajik bir kaza sonucu hayatını kaybeder ve bu kaza Nell’i tamamen değiştirir. Kyle’ın cenazesinde Nell, ilk defa Kyle’ın kardeşi Colton’la karşılaşır ve her ikisi de Kyle’ın yokluğunda hayatlarına yeni bir yön çizer. Yıllar sonra bu ikili tekrar karşılaşır; bu sefer bu karşılaşma onları hiç tahmin edemeyecekleri tatlı bir çıkmaza götürecektir.

Kalbinizin tam ortasından vuracak
Genç Amerikalı yazar Jasinda Wilder’ın romantik üçlemesinin ilk kitabı “Seninle”, Pena Yayınları’ndan çıktı. New York Times, Wall Street Journal ve USA Today’in en çok sanatlar listesine girmeyi başaran kitap acılar ve kayıplarla karşı karşıya kalan ama bir o kadar da umut ve aşk dolu genç bir kadının duygusal öyküsünü anlatıyor. Kalbinizin tam orta yerinden vuracak bu roman yaşamın ne kadar değerli olduğunu ve en karanlık zamanlarda bile umudun parlayabileceğini hatırlatacak. Serinin ikinci kitabını sabırsızlıkla bekleyeceksiniz.

Jasinda Wilder Hakkında:
New York Times, Usa Today ve Wall Street Journal çok satan yazarı Michigan’lı Jasinda Wilder kitaplarında romantik hikâyelere yer verir. Jasinda Wilder, Seninle dışında Falling into Us, Wounded, Stripped kitaplarının, Big Girls Do It serisinin ve The Ever üçlemesinin yazarıdır. Yazar ve diğer kitaplarıyla ilgili daha fazla bilgi için www.jasindawilder.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Eser Adı : Seninle
Yazar Adı : Jasinda Wilder
Çeviren : Fatma Zeynep Öztürk
Orijinal Adı : Falling Into You
Türü : İlk Gençlik Roman
Sayfa Sayısı : 320
Etiket Fiyatı : 22,00 TL
Yayınevi : PENA Yayınları



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template