♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Can Yayınları ve D&R’dan Dev Kampanya: En Fazla Kaç Kitap Taşıyabilirsiniz?

Can Yayınları ve D&R’ın gelenekselleşen büyük kampanyası başlıyor! Yaz aylarını kitapla zenginleştirmek isteyen okurlar için yüzlerce farklı eser sadece 5 TL’den satışa sunuluyor. Kampanya 23 Mayıs 2014’te başlayıp yaz boyunca devam edecek! 

Otuz yılı aşkın bir süredir Türkiye’yi edebiyatla buluşturan Can Yayınları ve 17 yılı aşkın süredir kültür sanat ürünlerini müşterilerine sunan D&R, büyük yaz kampanyasına hazır!  

Can Yayınları ve D&R Mağazaları’nın ortaklaşa hayata geçirdikleri kampanyada yüzlerce Can Yayınları kitabının fiyat etiketi 5 TL olarak değiştirildi. Can Dündar’dan Marc Levy’ye, Oya Baydar’dan Susanna Tamaro’ya, yerli ve yabancı pek çok büyük ismin yapıtlarını en uygun fiyatla okura sunan kampanya, Can Yayınları’nın ve D&R Mağazaları’nın okuma alışkanlığını destekleme faaliyetlerinden biri. Yıllardır Türk ve dünya edebiyatının en seçkin örneklerini yayımlayan Can Yayınları ve 144 mağazasıyla D&R, 2011 yazında başladıkları projeyle bugüne dek milyonlarca okura ulaştı.  

Türkiye genelinde sayısız D&R mağazasına yayılan ve Türk yayıncılık camiasında fark yaratan kampanya, yaz boyunca kitap tutkunlarını mutlu edecek!


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template