♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Garanti Caz Yeşili Konserlerinin Nisan Durağı, Babylon!

Garanti Caz Yeşili konserleri, her ay farklı bir mekânda cazseverleri buluşturuyor. Yılın dördüncü durağı, Mart ayında olduğu gibi yine Babylon… Medeski Martin and Wood featNels Cline ve Headhunters, Nisan’da sevenleriyle bir araya geliyor. Cazseverler, konserlerin detayı ve sanatçılarla ilgili bilgilere, Garanti Bankası’nın App store’dan indirilen KonserVe mobil uygulamasından ulaşabiliyor. Ayrıca konserler tüm Garanti kredi kartlılara %20 indirimli!

Headhunters
Kendi adlarını taşıyan Head Hunters albümüyle 1973 yılında caz tarihinde çığır açan beşli; Bill Summers, Mike Clark, Donald Harrison, Stephen Gordon ve Reggie Washington’dan oluşuyor. Modern funk, caz ve dünya müziğini yeniden tanımlayan Headhunters, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 3 Nisan Perşembe akşamı Babylon’da hayranlarıyla bir araya gelecek.
3 Nisan 2014 Perşembe  / Babylon
Etkinlik Saati: 21:30
Giriş Ücreti: 45 TL

Medeski Martin and Wood & Nels Cline
Piyano ve orgda John Medeski, davulda Billy Martin ve basta Chris Wood’dan oluşan New Yorklu grup, başta caz ve funk olmak üzere farklı türleri müziğine yansıtıyor. Rolling Stone tarafından 20 yeni gitar tanrısından biri olarak anılan Nels Cline, çağımızın önemli 100 gitaristi arasında gösteriliyor.
Amerikalı avangart caz üçlüsü Medeski Martin & Wood, Nels Cline ile birlikte, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 4 Nisan Cuma akşamı Babylon’da özel bir performansa imza atmaya hazırlanıyor.
4 Nisan 2014 Cuma / Babylon
Etkinlik Saati: 22:00
Giriş Ücreti: 50 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template