♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

25. Yıl Enka Kültür Sanat Buluşmaları, 2 Kasım’da Başlıyor

Hayallerin Gücü adına sloganıyla 25. yılını kutlayan ENKA Kültür Sanat, Kasım ve Aralık aylarında keyifli bir müzik ziyafetine ev sahipliği yapacak. 

Gelenekselden çağdaşa, alternatiften popülere tüm sanat dallarını seyircisiyle bir araya getiren 25. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, kış aylarını klasik müzik ve caz ezgileriyle ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda karşılıyor. 

2 Kasım 2013 Cumartesi akşamı Pınar Dönmez konseriyle başlayacak olan etkinliklerde, Elif Çağlar vokali eşliğinde Kerem Görsev, ENKA’nın daimi sanatçısı Fazıl Say, Burçin Büke ve Sedef Erçetin ile birlikte Ayla Erduran, Gökhan & Şeniz Aybulus ve Birsen Tezer gibi seçkin müzisyenler 24 Aralık’a kadar sahne alacaklar.

Bu isimlerin yanı sıra, Trio Anka, Arkas Trio,  Deniz Taşar Quartet, Boğaziçi Caz Korosu gibi toplulukları da ağırlayacak olan ENKA Kültür Sanat, Pınar Akarsu Tınç’ın “Kara Kadın Adası” isimli sergisine de ev sahipliği yapacak.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Neşeli Pazarlar etkinliğinin bu seferki konuğu ise unutulmaz Barış Manço şarkılarıyla Grup 24 Ayar olacak. Geleceğin sanatseverleri ile birlikte Barış Manço’nun 70. yaşını kutlayacak olan 24 Ayar, 7’den 77’ye ruhunu ENKA Kültür Sanat Buluşmaları’na taşıyacak.

Radyo Voyage’ın radyo sponsorluğunu üstlendiği ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, 12 etkinlikte, 16 solist sanatçı ve 48 müzisyenle, 2 Kasım – 24 Aralık 2013 tarihleri arasında sizleri ağırlamayı hayal ediyor.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template