♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

“670 Gram ile Hayata Tutunmak” Raflarda!

Arka kapak yazısında “Bir sihir izler gibiydik, oğlumuz olan bu minik ama dev yürekli adamın büyüsünde ikimizin de nefesi kesilmişti. Birbirimize sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladık” diyen İnci Candemir, 670 Gram ile Hayata Tutunmak ile her mucizenin arkasında sevginin olduğunu ve mucizelerin sadece ona inanların başına geleceğini bir hayata tutunma öyküsüyle anlatıyor. 

Bir “Can”ın Kahramanlık Öyküsü 
Kitabın yazarı İnci Candemir “4 ay erken doğan oğlumun hayata tutunma sürecinde hissettiklerimi ve yaşadıklarımı herkesle paylaşmak istedim. Hayata dair her duygunun yer aldığı bu kitap oğlum Can ile birlikte geçirdiğimiz 130 günlük bir hayata tutunma mücadelesini anlatıyor. Gerçek hayatta hepimiz beklenmeyen olaylarla zaman zaman karşılaşabiliyoruz. Bizzat yaşadığım bu hikaye, benzer durumlara umutla bakmanın önemini ve beraberinde mucizeleri getiren sevginin gücünü anlatıyor. Kitabın sadece annelere değil, herkese farklı bir bakış açısı kazandıracağına inanıyorum” diyor.

Destek Yayınları’ndan çıkan ve prematüre bebek sahibi olan ailelere olduğu kadar bebek bekleyen tüm ailelere yol gösterici deneyimlerden oluşan 670 Gram ile Hayata Tutunmak D&R, Megavizyon, Remzi, İnkılap ve Kabalcı gibi seçkin kitabevlerinde 22 TL’ye satışa sunuluyor.

Prima, bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimine katkı sağlamak ve bu sayede anne ve bebeklerin hayatlarını iyileştirmek amacı doğrultusunda Türkiye’de değerli projelere destek olmaya devam ediyor.

Prima’nın desteğiyle yayınlanan ve İnci Candemir’in kaleme aldığı “670 Gram ile Hayata Tutunmak”; İnci Candemir’in 5,5 aylık olarak, 670 gram ağırlığında dünyaya gelen prematüre oğlu Can ile birlikte geçirdikleri 130 günlük bir hayata tutunma mücadelesine sizi tanık ediyor.


İnci Alev Candemir Hakkında:
1972 yılında Almanya’da dünyaya gelen Candemir, İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyat Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra aynı üniversitede Pedagojik formasyon eğitimi de alan İnci Alev Candemir, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. 1997-2010 yılları arasında ulusal ve uluslararası firmalarda ürün müdürlüğü, medya yöneticiliği, pazar araştırmaları yöneticiliği görevlerini yürüttü. Son olarak prematüre bebek sahibi olan ailelere danışmanlık hizmeti vermek üzere Minnesota Üniversitesi’nde eğitim programını tamamladı. Evli ve bir çocuk sahibi olan Candemir, ileri derecede İngilizce ve Almanca biliyor.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template