♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Mersin'in Artık Rock Festivali Var: Rock'N Joy"

Yıllardır arkadaşlar arasında laflarken konu konsere gelir, bizde dalarız hayallere hemen... Az çok tanıyoruz ya grupları... "Bir mekan olsa, sen şunları çağır ben bunları, kırmaz gelirler yaparız bi festival" diye çevirdiğimiz geyikler her daim, birkaç fazla bira içirtir bize... Mersin konser ve etkinlik bakımından zengin bir şehirdir her zaman... Lakin onca sahil, plaj koca bir gerçek yaz mevsimi boyunca yazlıkçıların gelmesiyle kalabalıklaşan ve eğlenmeye hazır ortam yıllardır bir türlü değerlendirilememişti... Yıllar içinde birçok kez denendi ama becerilemedi festival organizasyonu... Haftasonu tüm bu tablo değişecek gibi... Birincisinde olmanın tadını çıkarırken, ikincisi için sabırsızlanacağımız bir festival yaşarız umarım... Orda olmak boyun borcu elbette... Belki sosyal medya hesaplarından dakika ve skor bildiririm, belli mi olur...

İstanbul Star Odası Prodüksiyon ve Mersinium Organizasyon’un bu sene ilk defa düzenlediği ‘ROCK’N JOY’ Mersin Rock Festivali, 5 – 6 – 7 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Mersin Marina Festival Alanında  gerçekleştirilecek olan festivalde, rock müzik severler müziğe doyacak.

Festivalin açılış gününde PİİZ, KOLPA, DOĞUKAN MANÇO, 2. günü PANKART, DEĞER DENİZ, AYLİN ASLIM, OGÜN SANLISOY, festivalin son günü RADYO TEOMAN (DJ EGEMEN KAYA), UMUT KAYA, TNK, ZAKKUM sahne alacak. Yaklaşık 5.000 kişinin katılımı beklendiği ‘ROCK'N JOY’ festivalinde çeşitli aktivitelerin yanı sıra rock severleri sürpriz sanatçılar bekliyor.

Detaylar ve diğer tüm bilgilere www.rocknjoy.com adresinden ulaşılabilirsiniz.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template