♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Yeni Skunk Anansie Albümü "Black Traffic" Eylül'de

2009’da sekiz yıl aradan sonra yeniden bir araya gelen Skunk Anansie’de işler yolunda… 2010’da dördüncü stüdyo albümünü yayınlayan grup, arayı uzun tutmadan yenisini hazırlıyor.

Resmi siteden bugün yapılan açıklamaya göre beşinci stüdyo albümünün adı “'Black Traffic” olacak. Albümün prodüktörü Chris Sheldon olurken, mixlerini Jeremy Wheatley ve Adrian Bushby üstlenecek.

Herşeyin çok olumlu gittiği ve yüzde yüz performansla kayıtların sürdüğü belirtilirken, albümün büyük olasılıkla Eylül’de yayınlanacağı açıklandı. Grup adına Skin’in yaptığı açıklamada albümden gelen ilk detaylar artık alışık olduğumuz üzere farklı formatlarda yayınlanacağı… Standart CD’nin yanı sıra bonus DVD içeren Limited Edition, LP ve özel koleksiyon boxset açıklanan formatlar. Ayrıca albümün çıkışı 20 konserlik Avrupa Turnesiyle desteklenecek.

“Aramızda güçlü bir kimya var, çünkü yeniden bir araya geldik. Geçmişimizle gurur duyuyoruz ama bizi geleceğimiz yönlendirecek” cümlelerini öne çıkaran açıklamada Skin, “Sıkıntıları aşıp hiçbir baskı altında kalmadan tamamen kendimiz olarak mükemmel bir albüm kaydettik. Şimdiye kadar ki en iyi işimiz… Yeni etiketimizle ortalığıyla yıkmaya geliyoruz. Her dakikasından zevk alacaksın” diyerek müjde verdi…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template