♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

"Breaking in" iptale Koşuyor, "Boss" Erken Dönüyor

Dizi tutkunlarına iki yapımdan haberlerimiz var… Gün içinde yapılan açıklamalarla “Breaking in” yayın takviminden çıkarılırken, Boss’un ikinci sezonunun erken başlayacağı duyuruldu.

Fox’un büyük bir kararsızlıkla bir türlü geleceğine karar veremediği komedi “Breaking in” çorbaya dönen kaderine bir yenisini ekledi. Kanal diziyi yayın takviminden çıkardığını açıkladı.

İlk sezonu apar topar bitirilen dizi, ani bir kararla yeniden başlamış ama istenen reytingleri yakalaması bir yana, varolan izleyicilerini de kaybetmişti. Fox yaptığı açıklamayla, bu haftadan itibaren Breaking In yerine, New Girl’ün tekrarlarını yayınlayacağını duyurdu. Geçen sene tuhaf bir zamanda başlayan dizi, önce iptal edilmiş sonra fikir değişikliği ile ikinci sezon siparişi almıştı. Dizinin resmen iptal edildiği kararı gelmemiş olsa da, yeniden dirilme ihtimali artık kalmamış gibi görünüyor…

Gelelim geride bırakmak üzere olduğumuz kış sezonunun en iyi dizilerinden biri olarak sık sık adı anılan “Boss”a… Daha başlamadan ikinci sezon onayını alarak ilgi çeken ve ikinci sezonun çekim hazırlıklarını yapan dizi için çok beklenmeyecek.

Yayıncı kanal Starz, dizinin beklendiği gibi Ekim’de değil, Ağustos ayında başlayacağını duyurdu. İlk sezonuna Ekim ayında başlayan dizinin ikinci sezonu 10 bölümden oluşacak ve 17 Ağustos’ta başlayacak.

Politik drama “Boss” zihinsel özellikleri bozulmaya başlayan Chicago Belediye Başkanı’nın öyküsünü anlatıyor. Kelsey Grammer’ın canlandırdığı Tom Kane bir yandan koca bir şehri yönetirken, bir yandan da Nörolojik hastalığıyla her geçen gün karşılaştığı yeni belirtilerle mücadele ediyor, ayakta kalma savaşı veriyor. 
Senenin en iyi dizilerinden biri olmasına karşın çok düşük reytinglerle şaşırtan dizi için yayıncı kanal Starz ve dizi ekibi umutlu. Kablolu kanalda daha az kitleye ulaştıklarını belirten Kelsey Grammer, “İnsanların birbirine bizden bahsetmesiyle herkes dizinin farkına varaktır” diyorsa da sezon finalinin sadece yarım milyon izleyici toplaması şaşırtıcı.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template