♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Blue Mountain State İptal!

Ekranların Amerikan Pastası kıvamında eğlencelik testesteron şovu Blue Mountain State için beklenen karar sonunda çıktı. Üç sezonluk macera sonunda dizi iptal edildi.

Pek bir konusu bulunmayan, bir Amerikan Futbolu üniversite takımının spor dışında herşeye bulaşmalarını anlatan dizi sürekli cinsellik, uyuşturucu ve argo beslenmeleriyle farklı bulunmuş ve bu farkı yüksek reytinglerle kanıtlamıştı. Spike kanalının dünyanın her yerinde bilinmesini de sağlayan dizi 13 bölümlük ilk sezonu sonunda yılında en öne çıkan dizilerinden biri olmuştu. Bizde de “eşekherif” nickli çevirmenin jenerik notlarıyla ilgi gören dizi, 11 Ocak 2010’da başlamıştı. Her sezonu 13 bölüm süren “BMS” 30 Kasım 2011’de üçüncü sezon finalini yaptıktan sonra  dördüncü sezona dair herhangi bir bilgi gelmemişti.

Farklı yapısı ile ilgi duyan izleyicisini eğlendiren dizi, ilk sezonu boyunca en azından bir çizgi tutturuyordu. İkinci ve üçüncü sezonların tamamen dağınık olması, kendini sıkça tekrar etmesi de dizinin sonunu getirdi. İlk sezonundan ardından ikinci sezon reytinglere yansıyan yükseliş, üçüncü sezonda tam tersi düşüşe evrilince kanal yönetimi dizinin dördüncü sezonunun olmayacağını ve iptal edildiğini duyurdu.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template