♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Tehlike Çanları Fringe İçin Çalıyor!

Geçtiğimiz hafta dördüncü sezonu başlayan Fringe için reytingler nedeniyle tehlike çanları çalmaya başladı. 

Geçen yılda benzer krizle karşılaşan dizi, bu durumdan yayın günü değişikliği ile kurtulmuştu. Genel olarak kemik bir izleyicisine sahip olan ve bu seyirciyi sürekli tatmin eden dizinin iptalden kurtulabilmesi için yeni izleyiciler bulması gerekiyor. Dördüncü sezonunda olduğu için bu da pek kolay değil elbette.

Açılan yeni sezonda başlayan çoğu dizinin ikinci bölümleri yayınlanmışken, çeşitli sitelerde, daha önce olduğu gibi yine dizi toto başlamış durumda. Bu sitelerin çoğunda Fringe tehlikeli durumda görünüyor. 

Dizinin cuma akşamları ekrana gelmesinin tartışmaları yeniden alevlendirmesi de bir başka konu. Bilim kurgu dizilerinin sonunu getiren gün olarak bilinen Cuma akşamı, kanallar için neredeyse ölü gün konumunda. Amerikan izleyicisinin cuma günlerini önce alışveriş merkezinde, sonra da yeni gösterime giren filmler için sinemalarda geçirdiğini düşünürsek dizi için yanlış gün olduğu da aşikar.

Yayıncı kanal Fox'un tuhaf kararları da dikkate alınırsa, dizinin reytingleri düzelmedikçe sezonu tamamlayama ihtimali hayli yüksek. Umarız reytingler yükselişe geçerde elde kalan tek iyi bilim kurguyu da kaybetmeyiz...

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template