♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

23. Bond'un Türkiye Çekimleri Kesinleşti!

Sinemanın efsanevi ajanı 007'nin Sultanahmet Meydan'ında arz-ı endam edeceği kesinleşti. James Bond, seride üçüncü kez ülkemizden geçmiş olacak.

Filmin yapımcılarının ziyaretleri ve bakanla temaslarından sonra, Bond 23'ün açılış sahnesi başta olmak üzere yaklaşık 10-15 dakikalık bölümünün İstanbul'da çekileceği kesinlik kazandı.

Filmin açılış sahnesinin Sultanahmet Meydanında geçmesi dışında, yapım ekibinin Boğaz ve kıyısında çekimler için mekan araştırmasına başladığı da gelen bilgiler arasında.

Yine Daniel Craig'in oynayacağı Bond'un kadın rol arkadaşı konusundaki arayışlarda da sona gelinmişe benziyor. Resmi olarak doğrulanmasa da, Bérénice Marlohe yeni Bondkızı olacak.

İnternette hakkında hiçbir bilgiye rastlanmayan Fransız aktrist Marlohe, 2007'de kısa filmle başladığı kariyerinde ilk kez bu çapta filmde yer alarak şöhretin kapılarını aralayacak. Genelde tv dizileri ve filmlerinde yer alan aktrist, kısa kariyerinde ilk basamağı şu anda çekimleri süren James Huth'un yönettiği komedi "Un bonheur n'arrive jamais seul"la atlamaya çalışıyor. 

23. Bond Projesinde yönetmen koltuğunda Sam Mendes oturacak, Judi Dench, Javier Bardem, Ralph Fiennes ve Naomie Harris'ten oluşan oyuncu kadrosunu yönetecek. Javier Bardem'in canlandıracağı kötü adamın sevgilisi rolü için bir Türk aktrist arandığı da gelen bilgiler arasında...


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template