♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Keira Knightley ve Jude Law “Anna Karenina”da


Leo Tolstoy’un romantik romanı “Anna Karenina”, Hollywood tarafından değişime uğramak üzere. Focus Features’tan gelen açıklamaya göre; “Pride & Prejudice”, “Hanna” ve “Atonement”’ın yönetmeni Joe Wright, Anna rolünü oynayacak Keira Knightley ile üçüncü kez bir araya gelecek. Filmin uyarlamasını tekrar kaleme alacak olan isim Tom Stoppard (Shakespeare in Love) iken, projenin yapımcılığını Working Title Films üstlenmekte. Jude Law, Anna’nın kocası Aleksei Karenin’i canlandırırken, “Kick-Ass”den tanıdığımız Aaron Johnson (Kick-Ass), genç aşık Count Vronsky rolünde. Filmin kadrosunda aynı zamanda Kelly Macdonald, Emily Watson, Domhnall Gleeson, Matthew Macfadyen ve Olivia Williams yer almakta.

19. yüzyıl Rusya’sında geçen film, Rusya yüksek sosyetesinden kişilerin arasındaki çeşitli ilişkilere odaklanıyor. Focus Features CEO’su James Schamus projeyle ilgili konuşmasında; “Joe Wright muhteşem bir film yapımcısı, Tom Stoppard zeki bir senarist, filmde bol miktarda şaşaa ve Duygu bulunacak” diyor. Knightley’nin “Atonement”deki yeiş elbisesine hayran olanlara, bu filmde de aynı kostüm tasarımcısı Jacqueline Durran’ın yer alacağını belirtelim.

Proje bu ay İngiltere ve Rusya’da çekilmeye başlanacak. Gösterime girmesi için planlanan tarih ise, 2012’nin ikinci yarısı. 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template