♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Harrison Ford, Beşinci Indiana Jones'u İstiyor


Harrison Ford, Indiana Jones karakterini oynamaya devam etmek istemesinin sebeplerini açıkladı. Ve bu uzayda yolculuk değil.

LA Times davetinde kendisine Indiana Jones filmi çekmeye devam edecek mi diye sorulan Ford; “Belki beşinci olabilir ama Mars’a gitmeyeceğim” dedi.

Eğer serinin devamı için senaryo gelirse, bu karakteri  memnuniyetle tekrar canlandıracağını söyleyen ünlü aktör, “Her filmde izleyicinin Jones karakterini daha da çok anlamasını istiyoruz. Bunun için de tek yaptığımız onu maceradan maceraya sürüklemek değil, onunla ilgili daha fazla bilgi vermek” diyerek sözlerini sürdürdü.

Ford, şöyle devam etti:

“Bu yüzden olay, “The Last Crusade”de Jones’un babasıyla (Sean Connery) ve “Kingdom of the Crystal Skull”da oğluyla (Shia) tanışmaya ve Marion’ı geri getirmeye kadar gitti".

Şaka yollu, Spielberg’in kendisini sadece Jones karakteri için istediğini ama bundan daha fazlasını da yapabileceğini söyleyen Ford’a yönetmenin cevabı ise: “Siz Jurassic Park’ı kime teklif ettiğimi biliyor musunuz? İşte bu adama. Jurassic Park’ın Alan Grant’ı işte karşınızda” oldu.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template