♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Mark Steven Johnson, Autobahn'ın Dümenine Geçti


Ünlü yönetmen Mark Steven Johnson, Inferno Entertaintment’ın gösterime sunacağı aksiyon filmi “Autobahn” için dümen başına geçti.

Greg Russo tarafından yazılan film, eski bir Formula-1 yarışçısının, “hızını kendin belirle” adıyla bilinen Almanya’nın ünlü otobanında bir BMW’nin içine hapsolmasını anlatıyor. Hikayenin ilerleyen kısmında, arabaya yerleştirilen bir mobil aygıttan gelen bilgilerle sürücünün kullandığı otomobilin bomba yüklü olduğunu ve eşiyle kızını kaybetme tehditiyle karşı karşıya olduğunu öğreniyoruz. Bu tanımdan yola çıkarak konuyu, “arabalar, hız tutkunlarının mezarıdır” olarak özetleyebiliriz.

Daha once ismi “I-95” olarak düşünülen film, ulsular arası izleyicilerin de dikkatini çekmesi için bu şekilde değiştirilmiş. Inforno, Kasım ayındaki “Amerikan Film Market”ten önce filmi çekmeye başlamayı planlıyor. Şirket aynı zamanda Brad Pitt’in “Cogan’s Trade” filminin de yapımcılığını üstlenmiş durumda. Johnson için de “Autobahn”, yönetmenin 2010’daki romantik komedi filmi “When in Rome”dan sonraki ilk çalışması olacak.   

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template